Σα. Μάι 4th, 2024

Φθινοπωρινές διακοπές – Πού να πάτε

Fantastic architecture Palace of the Parliament of Bucharest at sunny day. Dramatic summer view of Palace of the Parliament Bucharest city, Romania, Europe

Κοινοποίηση ειδήσεων

Είναι το φθινόπωρο η τέλεια εποχή για διακοπές στο Παρίσι;

Το Παρίσι, που συχνά αναφέρεται ως η «Πόλη της Αγάπης» και η «Πόλη του Φωτός», είναι ένας προορισμός που αιχμαλωτίζει τους επισκέπτες όλο το χρόνο. Ωστόσο, υπάρχει κάτι πραγματικά μαγικό στην εμπειρία της γαλλικής πρωτεύουσας κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής σεζόν. Ένας από τους πιο επιτακτικούς λόγους για να επισκεφτείτε το Παρίσι το φθινόπωρο είναι ο καιρός. Πάνε οι καυτές καλοκαιρινές μέρες, που αντικαταστάθηκαν από ευχάριστα ήπιες θερμοκρασίες. Ο καθαρός, δροσερός αέρας είναι ιδανικός για χαλαρές βόλτες κατά μήκος του ποταμού Σηκουάνα ή στους γοητευτικούς δρόμους της Μονμάρτρης. Μπορείτε να εξερευνήσετε άνετα τα διάσημα αξιοθέατα της πόλης χωρίς να ανησυχείτε για την έντονη ζέστη ή το παγωμένο κρύο. Το καταπράσινο Παρίσι αντικαθίσταται από μια γραφική φθινοπωρινή πολύχρωμη πόλη, καθώς τα πάρκα της όπως οι Κήποι του Λουξεμβούργου και το Parc des Buttes-Chaumont, γίνονται ακόμα πιο μαγευτικά καθώς τα δέντρα αλλάζουν χρώματα. Μη χάσετε την ευκαιρία να κάνετε έναν ρομαντικό περίπατο κάτω από τα ζωντανά στέγαστρα ή να τραβήξετε εκπληκτικές φωτογραφίες του Πύργου του Άιφελ πλαισιωμένες από φθινοπωρινά φυλλώματα. Για να πραγματοποιήσετε τα παραπάνω και άλλα πολλά δεν έχετε να παρά να μπείτε στην eSky και να ψάξετε για Παρίσι αεροπορικά εισιτήρια άμεσα.

Είναι η Βουδαπέστη ο απόλυτος προορισμός για μια φθινοπωρινή απόδραση;

Το φθινόπωρο θεωρείται η καταλληλότερη εποχή για να επισκεφθείτε τη Βουδαπέστη. Αυτό αρχικά σημαίνει ότι λιγότεροι τουρίστες συνωστίζονται στα εμβληματικά αξιοθέατα και μπορείτε έτσι για παράδειγμα να επισκεφθείτε τον Προμαχώνα των ψαράδων, το Κάστρο της Βούδας ή ακόμα και την κρατική όπερα της Ουγγαρίας χωρίς τις μεγάλες ουρές και τα πολύβουα πλήθη που συνήθως συνοδεύουν τους καλοκαιρινούς μήνες. Αυτό επιτρέπει μια πιο οικεία και ειρηνική εμπειρία σε αυτές τις παγκοσμίου φήμης τοποθεσίες. Η Βουδαπέστη μπορεί να υπερηφανεύεται για μια πλούσια πολιτιστική σκηνή όλο το χρόνο, αλλά το φθινόπωρο ξεκινά πολυάριθμες εκδηλώσεις και εκθέσεις. Από εκθέσεις τέχνης, μουσικής μέχρι και φεστιβάλ κινηματογράφου. Είναι μία πόλη από την οποία δεν θα σας λείψει τίποτα καθώς το ευρύ φάσμα πολιτιστικών δραστηριοτήτων είναι ικανό να καλύψει όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις. Ψάχνοντας για τον συγκεκριμένο προορισμό, θα συνειδητοποιήσετε σίγουρα ότι εκτός από έναν πολύ ρομαντικό προορισμό, είναι και ένας αρκετά οικονομικός, ιδιαίτερα αν επιλέξετε να κλείσετε για την Βουδαπέστη αεροπορικά εισιτήρια μέσω της eSky. Τα πάρκα και οι κήποι της πόλης προσφέρουν το τέλειο σκηνικό για ένα ρομαντικό πικνίκ, ενώ τα φιλόξενα μικρά καφέ προσφέρουν οικείο περιβάλλον για να απολαύσετε ένα ποτήρι κρασί με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Η φθινοπωρινή ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με την γραφικότητα του τοπίου δημιουργούν μια μαγευτική ατμόσφαιρα για ζευγάρια.

Είναι το Λονδίνο η ιδανική φθινοπωρινή απόδραση;

Το Λονδίνο είναι ένα μέρος που σαγηνεύει καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους καθώς υπάρχει κάτι μοναδικά μαγευτικό στις φθινοπωρινές διακοπές σε αυτήν την αγγλική πρωτεύουσα. Ο ήπιος καιρός, το εκπληκτικό φύλλωμα, το λιγότερο ποσοστό κόσμου και μια πληθώρα πολιτιστικών και γαστρονομικών εμπειριών, το καθιστούν ιδανική στιγμή για να εξερευνήσετε τη διαχρονική ομορφιά της πόλης. Ίσως λοιπόν, το φθινόπωρο είναι η πιο μαγική στιγμή για να ταξιδέψεις μέχρι εκεί και να δημιουργήσεις αναμνήσεις που θα κρατήσουν για μια ολόκληρη ζωή. Μπείτε άμεσα στην eSky και πληκτρολογήστε αεροπορικά Λονδίνο και θα εμφανιστούν μπροστά σας πολλές επιλογές από τις οποίες θα επιλέξετε την πιο συμφέρουσα.