Σα. Απρ 20th, 2024

Φολέγανδρος: «Ήταν η κακιά η ώρα», δηλώνει ο 30χρονος από το Βραχάτι για τον θάνατο της άτυχης νεαρής

Κοινοποίηση ειδήσεων
This image has an empty alt attribute; its file name is 21-05-30_220234_WonderFox_Photo_GIF_001_(1).gif

Σε πραγματικό θρίλερ εξελίχθηκε η υπόθεση που έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα, καθώς συνελήφθη ο 30χρονος σύντροφος της 26χρονης που βρέθηκε νεκρή αργά το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Ιουλίου στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς.

Σε άσχημη κατάσταση και αφυδατωμένος φορώντας το μαγιό του εντοπίστηκε ο 30χρονος από το Βραχάτι που αγνοούνται και ήταν σύντροφος της 26χρονης Γαρυφαλιάς, η οποία βρέθηκε νεκρή στην Φολέγανδρο. O ίδιος φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς για τον θάνατο της 26χρονης πως ήταν «Ήταν η κακιά η ώρα»,ενώ απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει

Ο 30χρονος άνδρας, βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου (17.07.2021) από αστυνομικούς σε βραχώδη περιοχή στην περιοχή Λυγαριά εκεί όπου εντοπίστηκε νεκρή η άτυχη νεαρή. Στην παραλία όπου βρέθηκε νεκρή η 26χρονη, βρέθηκαν ένα σπασμένο κολιέ το οποίο φορούσε στο λαιμό της και ένα σκουλαρίκι, ενώ λίγο πιο κάτω υπήρξαν κηλίδες αίματος οι οποίες ενδέχεται να προέρχονται από χτυπήματα τα οποία υπέστη το κορίτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο Λιμενικό, μάρτυρας ανέφερε  ότι χθες νωρίς το βράδυ, είδε έναν άνδρα με μαγιώ να περπατά κουτσαίνοντας στο δρόμο, στη συγκεκριμένη περιοχή.

Η σορός της 26χρονης μεταφέρθηκε με το πλοίο της γραμμής στην Αθήνα για να γίνει η νεκροτομή που αναμένεται να φωτίσει τα αίτια θανάτου.