Τρ. Απρ 16th, 2024

Φολέγανδρος: Ψάχνουν παντού τον 30χρονο απο το Βραχάτι – Ενισχύσεις από την Σύρο – Βρέθηκε η ταυτότητά του στη θάλασσα

Κοινοποίηση ειδήσεων
This image has an empty alt attribute; its file name is 21-05-30_220234_WonderFox_Photo_GIF_001_(1).gif

Αστυνομικοί από την Σύρο πηγαίνουν στη Φολέγανδρο για να συνδράμουν στις έρευνες αφενός για τις συνθήκες θανάτου της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που χθες βρέθηκε να επιπλέει χωρίς τις αισθήσεις στη θάλασσα, αλλά και για τον εντοπισμό του 30χρονου φίλου της ο οποίος εξακολουθεί να αγνοείται.

Η άτυχη γυναίκα από την Κορινθία είχε φτάσει στο νησί με 30χρονο φίλο της, την περασμένη Τρίτη (13-07-2021) και έκαναν ελεύθερο κάμπινγκ σε διάφορες περιοχές του νησιού. Τα ίχνη του άντρα που την συνόδευε έχουν χαθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το μεσημέρι μέσα στη θάλασσα της Λυγαριάς, εκεί που εντοπίστηκε νεκρή η 26χρονη, βρέθηκε ένα τσαντάκι, μέσα στο οποίο υπήρχε η ταυτότητα του 30χρονου.

Έχει γίνει πολύ μεγάλη κινητοποίηση στο νησί προκειμένου να εντοπιστεί ο 30χρονος. Όπως μετέδωσε το newsit, εξετάζονται με προσοχή οι μαρτυρίες, που αναφέρουν ότι μετά τον θάνατο της κοπέλας, είδαν κάποιο να κουτσαίνει και να απομακρύνεται από το σημείο. Φορούσε μαγιό αλλά κανένας δεν τον πλησίασε και δεν του μίλησε.

Από την πορεία της έρευνας το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας φαίνεται να απομακρύνεται. Οι Λιμενικοί που χειρίζονται την υπόθεση θεωρούν πολύ πιθανό να βρίσκονται μπροστά είτε σε ένα δυστύχημα είτε ακόμα και σε μια εγκληματική ενέργεια. Σημειώνεται πως το σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο αλλά και το πτώμα της γυναίκας, είναι σχεδόν ακατοίκητο, από την πάνω πλευρά του νησιού.

Το αυτοκίνητό της, ήταν παρκαρισμένο και κλειδωμένο στην άκρη του δρόμου, που οδηγούσε στη θάλασσα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα την είχαν δει να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες, το οποίο άφησε κοντά στην παραλία. Πρόκειται για το δρόμο και την παραλία που φαίνονται στη φωτογραφία.

Για άγνωστο λόγο το αυτοκίνητο παρέκκλινε της πορείας του και σταμάτησε εκτός του δρόμου, χωρίς να ντελαπάρει, πάνω σε βραχώδες σημείο. Τότε, η νεαρή βγήκε από τη θέση της οδηγού, πήρε από το πορτ-μπαγκάζ ένα σακίδιο, το φόρεσε στην πλάτη και στράφηκε προς τη βραχώδη περιοχή. Το πορτ-μπαγκάζ μάλιστα παρέμεινε ανοιχτό.

Στη συνέχεια βρέθηκε νεκρή στη θάλασσα.

Η σορός της 26χρονος, μεταφέρθηκε το βράδυ της Παρασκευής με το πλοίο “Διονύσιος Σολωμός” στον Πειραιά προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή και να διαπιστωθούν τα του θανάτου της.