Τρ. Μάι 7th, 2024

Φωτιά σε αποθήκη του Μεγάρου Μαξίμου – Αμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής

Κοινοποίηση ειδήσεων

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε στις 06:20 το πρωί του Σαββάτου, σε κτίσμα που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του Μεγάρου Μαξίμου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός ανέφερε πως η φωτιά ξέσπασε σε αποθήκη στον ευρύτερο χώρο του Μεγάρου Μαξίμου και όχι στο κτίριο του Μαξίμου. Όπως είπε ήδη έχει τεθεί υπό έλεγχο, μετά τον συναγερμό που σήμανε χωρίς να υπάρξει κίνδυνος για το Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής η φωτιά ελέγχεται από τις ισχυρές δυνάμεις, οι οποίες σιγά-σιγά αποδεσμεύονται. Συνολικά επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 7 οχήματα ενώ κινητοποιήθηκαν και 2 ειδικά βραχιονοφόρα οχήματα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, δεν κινδύνευσε το προσωπικό ασφαλείας και εργαζόμενοι του κτιρίου. Η Πυροσβεστική παραμένει στο σημείο για λόγους ασφαλείας, αλλά και το Ανακριτικό της Τροχαίας και δύο βραχιονοφόρα οχήματα.

Έως τώρα δεν έχει γίνει γνωστό εάν υπάρχουν υλικές ζημιές. Στο σημείο έσπευσε και ο Βασίλης Κικίλιας προκειμένου να ενημερωθεί για το περιστατικό.