Πε. Απρ 25th, 2024

«Χαμόγελο του Παιδιού»: Συναγερμός μετά τη διπλή εξαφάνιση ανήλικων κοριτσιών

Κοινοποίηση ειδήσεων

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση δύο ανήλικων κοριτσιών τις προηγούμενες ημέρες.

Πρόκειται για μια 15χρονη και μια 16χρονη, οι οποίες ενδέχεται να βρίσκονται μαζί –σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ειδικότερα, σύμφωνα με το «Χαμόγελο» η 15χρονη Αντωνία – Ιωάννα Λ. εξαφανίστηκε στις 14 Νοεμβρίου στις 09:30 το πρωί από το Γουδί.

Η Αντωνία – Ιωάννα Λ., έχει ύψος 1,70 μ., έχει κανονικό βάρος, μακριά μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια, ενώ είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Η 15χρονη ενδέχεται να βρίσκεται μαζί με την Φωτεινή – Ελεούσα Λ., η οποία εξαφανίστηκε στις 14/11 στις 15:00, από νοσοκομείο στην περιοχή της Ελευσίνας.

Το 16χρονο κορίτσι, έχει υψηλό ανάστημα, είναι αδύνατη, έχει μακριά μαύρα σπαστά μαλλιά και καστανά μάτια, ενώ και αυτή είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε στις 18/11/22 και για τα δύο κορίτσια, ενώ άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.