Δε. Μάι 6th, 2024

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΑΜΥΝΑΣ-ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ- ΑΜΥΝΑΣ – ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Ε.Ε.Κ.Ε.Α.Α. Κ.Κ. Π.Π. ΚΟΙΝΣΕΠ  (HELLENIC SCIENTIFIC EDUCATIONAL CENTER / INNOVATIVE EDUCATION PROGRAMS OF SECURITY – DEFENSE – CLIMATE CRISIS & CIVIL PROTECTION S.C.E.) βρίσκεται  σε στενή συνεργασία με το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΩΝ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ I.N.C.P.C.M SCE. από το 2018. 

Την Κυριακή 30.7.2023 ο Καρυώτης Γιώργος, Πρόεδρος  του Ε.Ε.Κ.Ε.Α.Α. Κ.Κ. Π.Π. ΚΟΙΝΣΕΠ  

(HELLENIC SCIENTIFIC EDUCATIONAL CENTER / INNOVATIVE EDUCATION PROGRAMS OF SECURITY – DEFENSE – CLIMATE CRISIS & CIVIL PROTECTION S.C.E., μετά από επικοινωνία του με την Πρόεδρο του ΙΔΑΦΚ, Ξένια  Γεωργιάδου, τον επισκέφθηκαν μαζί με τους δύο από τους πέντε Αναπληρωτές της, Άκης Αλεξανδρίδης Πιζάνιας Mάριος , και τα στελέχη  Μιχαήλ Ζουμπουλιάς & Mariza Dev, στα γραφεία της ΚΟΙΝΣΕΠ Ε.Ε.Κ.Ε.Α.Α. Κ.Κ. Π.Π., προκειμένου να  παραλάβουν μια υπέρογκη ποσότητα υποστηρικτικού παραφαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού,  η οποία αποφασίστηκε από τα δύο μέρη, σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα και τα καταστατικά τους, να χορηγηθεί κατά προτεραιότητα στο πυροσβεστικό σώμα, νοσοκομεία, οργανισμούς και φορείς της επικράτειας, για τις άμεσες ανάγκες τους, οι οποίες και αυξάνονται καθημερινά λόγω των συνεπειών της αντιπυρικής περιόδου που διανύουμε.  

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ

10 κιβωτία αντισηπτικών 200 τεμάχια, 

40 κιβώτια χειρουργικών μασκών 12.000 τεμάχια, 

20 κιβώτια ολόσωμων φορμών Ιατρών Νοσηλευτών – NL201 – 1000 τεμάχια, 

20 κιβώτια γάντια επί 2000 ζεύγη – 20.000 τεμάχια, 

10 κιβωτια – 250 τεμάχια χειρουργικές ποδιές 

20 χειρουργικά ψαλίδια

46 τεμάχια ειδικά ορθοπεδικά βοηθήματα για τα ατομικά φαρμακεία των  διασωστών του ΙΔΑΦΚ

6 πυροσβεστικούς επενδύτες – μπουφάν. 

Με απόφαση των Δ.Σ. των δύο Κοιν.Σ.Επ, μεγάλο μέρος του υλικού θα διατεθεί  στο O.S.M.T.H – GREECE – Μεγάλη Επικράτεια της Ελλάδος (Κυρίαρχο Ιπποτικό Τάγμα του Ναού των Ιεροσολύμων – Οικουμενικό Χριστιανικό Τάγμα), προκειμένου να το αποστείλει στις πληγείσες περιοχές των πυρκαγιών. 

Θερμές Ευχαριστίες για την άμεση ανταπόκριση  του αιτήματος μας, εκφράζουμε στον Πρόεδρο της ΚΟΙΝΣΕΠ Ε.Ε.Κ.Ε.Α.Α. Κ.Κ. Π.Π.,  για την ευγενική του αυτή χειρονομία.