Πα. Μάι 3rd, 2024

Χρήστος Θανασενάρης: «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μένα η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Πελοποννήσου» και του Πέτρου Τατούλη»

Κοινοποίηση ειδήσεων

Χρήστος Θανασενάρης: «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μένα η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Πελοποννήσου» και του Πέτρου Τατούλη, τον οποίον ευχαριστώ ιδιαίτερα για την εμπιστοσύνη του. Η μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία του επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου», αλλά και τα δείγματα γραφής που έδωσε τα χρόνια που βρέθηκε στο τιμόνι της Περιφέρειας, αποτελούν για μένα τα εχέγγυα για να παλέψω με όλες τις δυνάμεις μου δίπλα του, για να φτιάξουμε τον τόπο μας όπως τον επιθυμούμε, να χτίσουμε το μέλλον που μας ανήκει. Είμαι εδώ ως ένας άνθρωπος της υπαίθρου, της παραμελημένης ορεινής Κορινθίας, ένας άνθρωπος που έχω ζήσει την απέλπιδα προσπάθεια συνανθρώπων μου να σώσουν ό,τι μπορεί να σωθεί από τις περιουσίες τους, από το φυτικό και ζωικό κεφάλαιό τους, από τα δάση και το περιβάλλον.

Δεν ξεχνώ ότι ο Πέτρος Τατούλης ήταν αυτός που είχε σκύψει με σοβαρότητα και επιμονή στα θέματα Περιβάλλοντος και Δασοπροστασίας και αυτό για μένα αποτελεί την μεγαλύτερη εγγύηση ότι ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» είναι ο άνθρωπος που χρειαζόμαστε στο τιμόνι της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σε εποχές δύσκολες, κατά τις οποίες η κλιματική αλλαγή απειλεί την ευημερία μας και ακόμη και αυτές τις ζωές μας. Γι’ αυτό με ιδιαίτερη χαρά, αλλά και αίσθημα ευθύνης συστρατεύομαι στις δυνάμεις της «Νέας Πελοποννήσου» ώστε να φέρουμε και πάλι τα χαμόγελα και την ανάπτυξη στον τόπο μας, στην Κορινθία και σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου».