Τε. Μάι 22nd, 2024

Χρήστος Μπριστογιάννης: Ένας νέος με όραμα στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Κουτσούλη στην Κορινθία

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία του Χρήστου Μπριστογιάννη, μέλους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στο ψηφοδέλτιο στην Π.Ε. Κορινθίας, του συνδυασμού «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ – ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΖΩΗΣ», με επικεφαλής τον ιατρό Δημήτρη Κουτσούλη.

Η διάθεσή του για προσφορά, οι γνώσεις του και η νεανική του ορμή, είναι κάποια από τα στοιχεία που τον καθιστούν ικανό να συμβάλλει εποικοδομητικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της Κορινθίας και της Πελοποννήσου.

Το βιογραφικό του

Ονομάζομαι Χρήστος Μπριστογιάννης. Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1990, και έχω σπουδάσει Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. 

Από το 2017 είμαι μόνιμος κάτοικος Κορινθίας, στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, έχοντας παντρευτεί έναν υπέροχο άνθρωπο, τη Τατιανή Γεωργίου, και έχοντας αποφασίσει από κοινού να δημιουργήσουμε την δική μας οικογένεια στον τόπο αυτό. 

Από έφηβος και ενήλικας συμμετέχω στα κοινά με μοναδικό γνώμονα την επίτευξη της κοινωνικής δικαιοσύνης που τόσο λείπει στο σήμερα. Διετέλεσα από το 2010 έως το 2013 πρόεδρος των σπουδαστών στο τμήμα που σπούδαζα ενώ το 2022 εκλέχθηκα μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ως πρώτος από το νομό Κορινθίας.

Εργάζομαι ως Οικονομικός Διαμεσολαβητής και δραστηριοποιούμαι τόσο στη Κορινθία όσο και στην Αττική. Παράλληλα ως δεύτερη εργασία, πραγματοποιώ μαθήματα ρομποτικής σε παιδιά προεφηβικής ηλικίας σε κέντρα μελέτης του νομού μας. Η ενασχόληση με τα παιδιά και η μεταλαμπάδευση γνώσης, είναι δημιουργία, είναι ένα καθημερινό στοίχημα για εμένα. Είναι το αύριο για το τόπο μας. Μεγάλη ευθύνη.

Η δήλωση υποψηφιότητας

Με αίσθημα ευθύνης, με τα μάτια γεμάτα αποφασιστικότητα και την καρδιά γεμάτη αγάπη για την περιοχή μας, και ευρύτερα τη Πελοπόννησο,  διεκδικώ τη στήριξη σας ως περιφερειακός σύμβουλος, στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, συμμετέχοντας με τον συνδυασμό «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ – ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΖΩΗΣ», του ιατρού Δημήτρη Κουτσούλη. Είναι μια απόφαση που προέκυψε από το βαθύτερο συναίσθημα απέναντι στη προσφορά, το κοινό καλό, και την ανάγκη να καταστήσουμε την Πελοπόννησο, και την Κορινθία μας, ένα καλύτερο μέρος για όλους. Μόνο ο Δημήτρης Κουτσούλης έχει τα συστατικά για την επανεκκίνηση που χρειάζεται ο τόπος. 

Ανανέωση, Προοπτική, Πολιτική Αφθαρσία.

Για τον λόγο αυτό και πλήρως εναρμονισμένος με τα ιδανικά που πρεσβεύει, αποφάσισα να συμμετέχω στη μάχη αυτή από τις επάλξεις. Δίπλα σε αυτόν και στη παράταξη από το πρώτο λεπτό.

Στις 8 Οκτωβρίου, σας καλώ να δώσετε την υποστήριξή σας στον συνδυασμό μας, για να γίνουμε μαζί η αλλαγή και το μέλλον που αξίζουμε.                     

Στις 8 Οκτωβρίου, σας ζητώ το δικαίωμα να γίνω η φωνή σας στη Πελοπόννησο.

Αυτό το δικαίωμα δεν θα το καταχραστώ ποτέ. Θα είναι μια ιερή εντολή. Ένα συμβόλαιο μεταξύ εμού και εσάς.

ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΜΠΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ – Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Π.Ε Κορινθίας με τον συνδυασμό «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ – ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΖΩΗΣ»