Πε. Μάι 2nd, 2024

Χρήστος Μπριστογιάννης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ – ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΖΩΗΣ» : Πρόταση ανάδειξης και ανάπτυξης πολιτισμού

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η δεύτερη πρόταση μου, αφορά την ανάδειξη και ανάπτυξη του πολιτισμού της Κορινθίας και ευρύτερα της Πελοποννήσου. Ιδανικά θα επικεντρωνόμουν στη προώθηση της ιστορίας του τόπου μας. Την πλούσια λαογραφία του, τις τοπικές τέχνες και την ανάπτυξη πολιτιστικών χώρων.

Όχι όμως, η πρόταση μου αφορά, τον δείκτη εκείνο πολιτισμού που καθημερινά πολλοί αγνοούμε, και που η πολιτεία ακόμα δεν έχει καταφέρει να δώσει επαρκείς λύσεις σε όλη την επικράτεια.

Την προστασία των αδέσποτων ζώων. Το να αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και φροντίδα τα αδέσποτα ζώα κατοχυρώνει τις αξίες της ευαισθησίας, της συμπόνιας και της δικαιοσύνης στην κοινωνία μας. Τα οικόσιτα ζώα είναι πλάσματα που εξαρτώνται από την ανθρώπινη φροντίδα για να επιβιώσουν. Η αδιαφορία ή η κακοποίηση τους αποκαλύπτει έλλειψη συνείδησης και ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Ένας πολιτισμένος λαός φροντίζει για την ευημερία των αδέσποτων ζώων, προσφέροντάς τους καταφύγιο, τροφή και ιατρική φροντίδα.

Επιπλέον, με την προστασία των αδέσποτων ζώων οι νέες γενιές διδάσκονται σημαντικές αξίες, όπως η συνείδηση για το περιβάλλον και η συμπόνια προς τους αδύναμους. Η αγάπη και η φροντίδα προς τα ζώα ενισχύουν την ανθρωπιά μας και δημιουργούν μια κοινωνία πιο ενωμένη και ευγενική.

Η προστασία των αδέσποτων ζώων αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του πολιτισμού. Ο χειρισμός των αδέσποτων ζώων αποτυπώνει τον βαθμό πολιτισμού και ανθρώπινης εξέλιξης που έχουμε επιτύχει.

Ως περιφερειακός σύμβουλος, θα γίνω και η δική τους φωνή και θα αγωνιστώ καθημερινά προτείνοντας :

  • Τη δημιουργία καταφύγιων ζώων βάσει διεθνών προτύπων σε κάθε νομό της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Δημιουργούνται αυτόματα περισσότερες θέσεις εργασίας, ενώ παράλληλα προστατεύουμε τα ζώα και τον άνθρωπο.

Οφείλουμε να γίνουμε πλέον ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος σε όλα τα επίπεδα.

Στις 8 Οκτωβρίου, ζητώ της δύναμη σας να φέρουμε την αλλαγή στην Πελοπόννησο.

Ζητώ την εμπιστοσύνη σας.

Στις 8 Οκτωβρίου, με τον γιατρό και υποψήφιο περιφερειάρχη Δημήτρη Κουτσούλη, γινόμαστε η αλλαγή που αξίζουμε!

Με εκτίμηση και σεβασμό,

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ – ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΖΩΗΣ»

Μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής