Πε. Απρ 25th, 2024

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των Αστυνομικών της Κορινθίας (video-φώτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας συνδιοργάνωσαν την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου το απόγευμα την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των εργαζομένων στο KORINTHIAN PALACE.

Πραγματοποιήθηκε και η βράβευση των αριστούχων μαθητών της Γ΄ Γυμνασίου Α΄ & Β΄Λυκείου και των επιτυχόντων που εισήλθαν στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Μετά από πρόταση του Προέδρου της Ένωσης κ. Χρήστου Βλαχοπάνου αποφάσισε ομόφωνα τα βραβεία που θα δίνονται στους μαθητές που εισήλθαν στα ΑΕΙ θα ονομάζονται ¨ΙΩΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑ ΛΑΡΣΙΝΟΣ¨ στη μνήμη του ευεργέτη τους που για μια 20ετία ήταν αρωγός στις δραστηριότητες της ένωσης.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών πλήθος κόσμου, ο Περιφερειακός Αστυνομικός διευθυντής κ Παναγιώτης Πούπουζας, ο Αστυνομικός διευθυντής Κορινθίας κ. Χαράλαμπος Τετράδης, ο Διοικητής του ΠροΚεΚα Κορίνθου, κ Λεωνίδας Κολαϊτης, καθώς και πολιτικοί όπως: οι Υφυπουργοί Νίκος Ταγαράς, Χρίστος Δήμας, ο βουλευτής ΝΔ κ Κώστας Κόλλιας, η Μαριλένα Σουκουλη – Βιλιάλη – ειδική σύμβουλος στο γραφείο του Πρωθυπουργού, ο βουλευτής ΣΎΡΙΖΑ Γιώργος Ψυχογιός, η Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Αθηνά Κόρκα, ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Αναστάσιος Γκιολης, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ. Χάρης Βυτινιώτης, ο εντεταλμένος Περιφερειακός σύμβουλος κ Γιώργος Οικονόμου, ο δήμαρχος Κορινθίων κ. Βασίλης Νανόπουλος, ο δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης και ο υποψήφιος Δήμαρχος Σικυωνίων κ. Δημήτρης Πιστεύος.