Πα. Μαρ 29th, 2024

Ψεκασμούς για την καταπολέμηση ψύλλων στη Δήμαινα του Δήμου Επιδαύρου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ψεκασμούς για την καταπολέμηση ψύλλων στην περιοχή της Δήμαινας, στον Δήμο Επιδαύρου της Π.Ε. Αργολίδας, διενήργησε -χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση- ο εργολάβος στον οποίον έχει ανατεθεί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου η κουνουποκτονία.

Η ενέργεια αυτή κρίθηκε επιβεβλημένη και άμεσης αναγκαιότητας, μετά από επείγον αίτημα που υπέβαλλαν οι κάτοικοι της Δήμαινας, οι οποίοι ανησύχησαν για το πρόβλημα παρουσίας ψύλλων που εμφανίστηκε στην κοινότητα.

Οι ψεκασμοί πραγματοποιήθηκαν σε τέσσερις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, καθώς και σε χώρο γηπέδου αθλοπαιδιών – παιδικής χαράς στην πλατεία της Δήμαινας, όπου είχαν παρουσιαστεί τσιμπήματα σε μικρά παιδιά.

Κατά την πρόσφατη επίσκεψη στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζου, εκπροσώπων της εταιρείας που έχει αναλάβει την κουνουποκτονία, ο αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε ευχαριστίες για την άμεση ανταπόκριση και τη δωρεάν παροχή.

Συμφωνήθηκε δε να διενεργηθεί άμεσα επισταμένη κουνουποκτονία και στον χώρο του στρατοπέδου Ζησιμόπουλου στο Ναύπλιο, μετά από σχετικό αίτημα του διοικητή του.