Τρ. Μάι 7th, 2024

𝐇 𝐀𝐍𝐀𝐊𝐎𝐈𝐍𝛀𝚺𝚮 𝚺𝚼𝚴𝚬𝚸𝚪𝚨𝚺𝚰𝚨𝚺 𝚻𝚮𝚺 𝚳𝚨𝚸𝚰𝚨𝚺 𝚫𝚮𝚳𝚮𝚻𝚸𝚰𝚶𝚼 𝚳𝚬 𝚻𝚮𝚴 𝚴𝚬𝚨 𝚷𝚴𝚶𝚮

Κοινοποίηση ειδήσεων

ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΝΕΑ ΠΝΟΗ για την ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ
Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αφουγκραζόμενοι την επιθυμία της μεγάλης πλειοψηφίας των Δημοτών μας έγιναν τις προηγούμενες ημέρες επαφές μεταξύ των επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ κ. Θανάση Μανάβη και της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ κ. Μαρίας Δημητρίου με σκοπό να διερευνηθεί η δυνατότητα συμπόρευσης με κοινό ψηφοδέλτιο για την μεγάλη αλλαγή που τόσο έχει ανάγκη ο Δήμος μας.
Με ομόφωνη απόφαση της γενικής συνέλευσης των μελών και στελεχών της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ αποφασίστηκε η συμπόρευση και η κατάρτιση ενιαίου ψηφοδελτίου με την ΝΕΑ ΠΝΟΗ.
Οι επικεφαλής των δύο παρατάξεων αφήσαμε στην άκρη οποιεσδήποτε πικρίες και διαφωνίες του παρελθόντος αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι όποιες προσωπικές πικρίες, διαφωνίες, αντιπαραθέσεις και προσωπικές φιλοδοξίες δεν πρέπει να υπερισχύουν απο το κοινό όφελος.
Πλησιάζει η ώρα των ευθυνών για τον καθένα από εμάς για τις επικείμενες εκλογές και το μοναδικό κριτήριο δεν πρέπει να είναι άλλο απο το συμφέρον του τόπου μας.
Απαιτούνται συνεργασίες για την μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ στον Δήμο μας.
Η παράταξη μας ΑΝΑΤΡΟΠΗ έθεσε πάνω από όλα το “ΕΜΕΙΣ” και όχι το “ΕΓΩ”.
Η γενική συνέλευση των μελών της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ αποφάσισε ομόφωνα και επέλεξε τα στελέχη που θα συμμετέχουν στο κοινό ψηφοδέλτιο με την “ΝΕΑ ΠΝΟΗ” και υποψήφιο Δήμαρχο τον Θανάση Μανάβη, οι οποίοι είναι οι εξής:
ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΥΤΙΝΙΩΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΟΥΤΣΑΝΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΟΥΝΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΓΙΑΡΑΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΛΕΝΗ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ-ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΣΗΜΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΟΥΓΚΟΥ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΟΡΙΤΣΑΣ.