Πε. Απρ 18th, 2024

Θανάσης Μανάβης στην Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου: Κάναμε σε 2 μήνες όσα δεν έκανε η προηγούμενη δημοτική Αρχή σε 13 χρόνια …Και Συνεχίζουμε (video-φώτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με τον πρώην δήμαρχο να προχωρά σε ένα μονόλογο κατά τη διάρκεια του προϋπολογισμού και τη δημοτική αρχή να μην τοποθετείται καν αφού όπως όλοι παραδέχτηκαν ήταν σαφής και καλά καταρτισμένος ξεκίνησε η συνεδρίαση για τον απολογισμό των πρώτων 60 ημερών της δημοτικής αρχής.

Απασφάλισε κατά της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής ο Νεοεκλεγείς Δήμαρχος Βέλου Βόχας Θανάσης Μανάβης στην Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, στην Διπλή Ειδική Συνεδρίαση:
– Για την ψήφιση του προϋπολογισμού του έτους 2024 και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου δράσης 2024
– και της Λογοδοσίας της Νέας Δημοτικής Αρχής. Ο κ. Μανάβης περίμενε πολύ καιρό αυτή την ευκαιρία όπως είπε και μίλησε με την γλώσσα της αλήθειας:

Εμείς θέλουμε τους πολίτες ενημερωμένους, γιατί δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα από κανένα.!

Γιατί κάθε μέρα μιλάμε μόνο την γλώσσα της αλήθειας και κάνουμε πράξη τα αυτονόητα τόνισε ο κ. Μανάβης.
Ο Νέος Δήμαρχος μίλησε για θέατρο της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής.
Και έφερε στην δημοσιότητα στοιχεία τα οποία θα συζητηθούν τις επόμενες ημέρες αφού θα φτάσουν μέχρι και το γραφείο του Εισαγγελέα…

Πριν αρχίσει τις αποκαλύψεις ο κ. Μανάβης ο πρώην Δήμαρχος κ. Αννίβας Παπακυριάκος και ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Σιάχος αποχώρησαν από την αίθουσα συνεδριάσεων.