Πα. Αυγ 19th, 2022

Με πολλά περιθώρια βελτίωσης (2-2) ο ΑΣΠ Κόρινθος με την Αρτεμις Κορυδαλλού

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο ΑΣΠ Κόρινθος υποδέχθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου την Αρτεμις Κορυδαλλού, στο πρώτο του φιλικό test προετοιμασίας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Volley Leage Γυναικών.

Το τελικό 2-2 μεταφράστηκε ποικιλοτρόπως, καθώς έκαναν την εμφάνισή τους καλά και τρωτά σημεία της ομάδας.

Η ομάδα του Βαγγέλη Περόπουλου μπορεί να μην μπήκε καλά στο παιχνίδι, έχοντας αρνητικό ρεκόρ στις υποδοχές και στα μπλοκ, ωστόσο στη συνέχεια πήρε τα πάνω της, ανέβασε την απόδοσή της και ισορρόπησε τα πράγματα. Αυτό δεν ήταν αρκετό όμως για να μη χάσει το πρώτο σετ (28-26).

Πιο συγκεντρωμένη και αποφασιστική η ομάδας μας στο 2ο σετ. Καταιγισμός με Μπίσκου και Κοξ να “χτυπούν” στο σωστό χρόνο και τη Βακάλογλου να μοιράζει μπαλιές που αρκετές φορές έφεραν πόντους από τα χέρια της Ζιώγα, της Παναγοπούλου και της ΑργυρίουΗ Κόρινθος κατάφερε να πάρει το σετ και να ισοφαρίσει σε 1-1 (25-20).

Περίπου το ίδιο σκηνικό και στο 3ο σετ. Ο Περόπουλος είδε την ομάδα του να λειτουργεί για μια ακόμα φορά σωστά στις περισσότερες φάσεις, αφού και τα μπλοκ πήραν άριστα! Δίκαιο κρίνεται το 26-24.

Στο 4ο σετ αγωνίστηκε και η Ξαγοραράκη για μικρό διάστημα, η οποία παρά τον τραυματισμό στους κοιλιακούς που την ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες, έδειξε ορισμένα καλά στοιχεία. Στις λεπτομέρειες χάθηκε το σετ με 25-23.

Συμπερασματικά, η ομάδα μας έδειξε θετικά στοιχεία αν αναλογιστεί κανείς πως ήταν το πρώτο φιλικό για φέτος, ενώ υπήρχε και το λογικό μούδιασμα της προετοιμασίας. Αυτό ακριβώς θα προσπαθήσει να αποβάλλει ο Βαγγέλης Περόπουλος στα επόμενα φιλικά παιχνίδια.

Τα σετ: 2-2 σε 2:00 (26-28, 25-20, 26-24, 23-25)

ΑΣΠ Κόρινθος (Βαγγέλης Περόπουλος): Παναγοπούλου, Μπίσκου, Βακάλογλου, Cox, Ζιώγα, Αργυρίου, Μαργαρίτη -λ, Βατουσιάδη -λ, Αλατζάκη, Ξαγοραράκη, Ελευθερίου, Καραβούλη, Χατζή

Αρτεμις Κορυδαλλού (Μπουτσόρης Νίκος): Παπαστεργίου, Ράπτη, Ευθυμιοπούλου, Παπαγεωργίου, Κασδοβασίλη, Μπολάνο, Τουλγαρίδου -λ, Καλλή, Αναστασιάδη, Παπαδιώτη -λ

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός του ΑΣΠ Κόρινθος, Βαγγέλης Περόπουλος, ανέφερε: “Παίξαμε με μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα που έχει δώσει ήδη δύο φιλικά. Εμείς δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι, έχουμε “χτίσει” μια νέα ομάδα και πάνω σε αυτή δουλεύουμε. Φάνηκε ότι τα κορίτσια ήταν σφιγμένα από την προετοιμασία, είχαμε και κάποιους μικροτραυματισμούς. Είδα θετικά στοιχεία, όμως το κυριότερο είναι πως είδαμε τις αδυναμίες μας. Πάνω σε αυτές θα δουλέψουμε, ώστε μόλις ξεκινήσει το πρωτάθλημα να είμαστε απόλυτα έτοιμοι”.