Πε. Σεπ 28th, 2023

Συνελήφθη 43χρονος στο Λουτράκι για κλοπές και απόπειρες κλοπών

Κοινοποίηση ειδήσεων

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, επτά (7) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπής, στην Κόρινθο, στο Λουτράκι και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου- Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη προχθές (20.3.2018) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου- Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κορίνθου, ένας (1) 43χρονος ημεδαπός.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για  διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι ο ανωτέρω κατά το χρονικό διάστημα από την 11.3.2018 έως και προχθές (20.3.2018), στην Κόρινθο, στο Λουτράκι και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου Κορινθίας, διέπραξε συνολικά τις παρακάτω περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπής:

τρεις (3) περιπτώσεις αρπαγής τσαντών,

δύο (2) περιπτώσεις απόπειρας κλοπής σε επιβατηγά οχήματα και

δύο (2) περιπτώσεις κλοπής δίκυκλων οχημάτων, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Επιπλέον, στην κατοχή του 43χρονου βρέθηκε  μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.

Ο 43χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ο οποίος τον παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.