Σα. Απρ 20th, 2024

Με εκκίνηση από την Μαριάννα Βαρδινογιάννη ξεκίνησε ο 5ος Μαραθωνιος Ναυπλίου (βίντεο-φώτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με πολύ κάλο καιρό πραγματοποιήθηκε η εκκίνηση του 5ου Μαραθώνιου Ναυπλίου.

H εκκίνηση του Μαραθωνίου και του Ημιμαραθωνίου έγινε από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο και την πρόεδρο του Συλλόγου Ελπίδα Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Πλήθος κόσμου είχε κατακλύσει την πόλη του Ναυπλίου και παρακολούθησε την εξέλιξη των αγωνισμάτων στα οποία συμμετέχουν και μεγάλοι αθλητές των δρομικών αγωνισμάτων.

Φέτος συμμετείχαν στον 5ο Μαραθώνιο Ναυπλίου 90 Ευέλπιδες από την Σχολή Ευελπίδων ,το Σάββατο στην λαμπαδηδρομία που έγινε στο Ναύπλιο.

 Την Κυριακή λίγο πριν την έναρξη των αγώνων οι Ευέλπιδες έκαναν την έπαρση της Σημαίας στο Πολεμικό Μουσείο όπου στεγάστηκε η Πρώτη Σχολή Ευελπίδων που ιδρύθηκε από τον Ι,Καποδίστρια.

 
 
Για ακόμη μια χρονιά Τεχνικός Διευθυντής του Μαραθωνίου ήταν ο Ευάγγελος Παπαποστόλου.

Στην εκκίνηση των αγωνισμάτων του 5ου Μαραθωνίου Ναυπλίου παραβρέθηκαν ο βουλευτής Αργολίδας Γ. Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τ.Χειβιδόπουλος, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Ναυπλιέων Γ. Καχριμάνης Σταύρος Γαβρήλος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ελένη Παναγιωτοπούλου, το μέλος του ΣΕΓΑΣ Γ.Μπόλλας, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Νάντια Αναστασίου Σμυρναίου, η υπεύθυνη παιδείας του Δήμου Μαρία Ράλλη κα.

Σημαντική βοήθεια στην διοργάνωση της μεγάλης αυτής αθλητικής γιορτής προσφέρουν εθελοντές, σύλλογοι και οργανώσεις.

 

Ο Αγγελιοφόρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», Σάκης Ρουβάς, βρέθηκε στον 5ο Μαραθώνιο Ναυπλίου την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018.

Ο Σάκης Ρουβάς για μία ακόμη φορά έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης.

Το μήνυμα της ΕΛΠΙΔΑΣ μέσα από την συμμετοχή του στον 5οΜαραθώνιο Ναυπλίου, που όπως είναι γνωστό είναι αφιερωμένος στο κοινωνικό έργο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑΕΛΠΙΔΑΣ»., διαμηνύοντας τη σημασία του να γίνει κάποιος Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών.

Τον Σάκη Ρουβά καλωσόρισε στο Ναύπλιο ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ο οποίος και του επέδωσε τιμητική πλακέτα.

Ο Σάκης Ρουβάς έκανε και τις απονομές των νικητών του Μαραθωνίου αγωνίσματος.