Κυ. Δεκ 10th, 2023

Τραγικό τέλος για 64χρονο στον Πύργο

Κοινοποίηση ειδήσεων

Τραγικό θάνατο βρήκε μέσα στο δωμάτιό του ο 64χρονος Θανάσης Γεωργακόπουλος χθες το μεσημέρι, στην οδό Τ. Πετροπουλου στον Πύργο, εξαιτίας πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στον χώρο από αδιευκρίνιστη αιτία. 

‘Ηταν λίγο μετά τις δωδεκάμισι, όταν οι καπνοί που αναδίδονταν από το δωμάτιο του 64χρονου, έγιναν αντιληπτοί από τον 23χρονο γιο του, οποίος ανησύχησε και ειδοποίησε φιλικό του γειτονικό πρόσωπο για να δει τι συμβαίνει. 

Αμφότεροι έφτασαν έξω από την πόρτα του δωματίου και προσπάθησαν να την ανοίξουν, αλλά ήταν κλειδωμένη, όπως και η μπαλκονόπορτα. Αμέσως ειδοποιήθηκαν Αστυνομία και Πυροσβεστική για να δοθεί λύση, και λίγα λεπτά μετά οι πυροσβέστες της ΠΥ Πύργου κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα και να σβήσουν τις δύο μικρές εστίες φωτιάς στην άκρη του κρεβατιού του. Για τον 64χρονο, όμως, ήταν αργά πια, καθώς κείτονταν δίπλα στο κρεβάτι του χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. 

Στο σημείο έφτασε λίγο αργότερα και ασθενοφόρο του ΕΑΚΒ, όπου και διαπιστώθηκε ότι είχε καταλήξει, πιθανότατα εξαιτίας αναθυμιάσεων.

ert.gr