Τρ. Απρ 30th, 2024

Dragons’ Den: Ο επιχειρηματίας από το Κιάτο Κορινθίας που έκλεισε συμφωνία χιλιάδων ευρώ (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

O νεαρός επιχειρηματίας Δημήτρης Τσαμπαρλής από το Κιάτο Κορινθίας βρέθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Dragons’ Den. Το «DRAGONS’ DEN», το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό show επενδύσεων και επιχειρηματικότηταςήρθε στον ΑΝΤ1. Για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, σε ένα show συμφωνήθηκαν επενδύσεις που ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ, στηρίζοντας την ελληνική επιχειρηματικότητα!

Ο Δημήτρης Τσαμπαρλής διαθέτει εταιρεία με έδρα το Κιάτο Κορινθίας, η οποία ειδικεύεται στην αποξήρανση φρούτων και λαχανικών. Με την καινοτόμο ιδέα του κατάφερε, όχι μόνο να εντυπωσιάσει τους 5 κορυφαίους και καταξιωμένους Έλληνες επενδυτές αλλά και να κλείσει συμφωνία χιλιάδων ευρώ!

Με 5 κορυφαίους και καταξιωμένους Έλληνες επενδυτές, οι οποίοι συνιστούν την ομάδα των Dragons, τo «DRAGONS’ DEN GREECE» στηρίζει τους Έλληνες επιχειρηματίες, σε μία χώρα που τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται από την κρίση και τους δίνει την ευκαιρία να εξελιχθούν, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να προβληθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Ο Χάρης Βαφειάς – Πλοιοκτήτης, ο Λέων Γιοχάη – TechEπενδυτής, ο  Πολ Ευμορφίδης-  Ιδρυτής της COCO-MAT, η Λιλή Περγαντά – Ιδρύτρια & Πρόεδρος της PowerHealth και η Μαρία Χατζηστεφανή, Ιδρύτρια & Πρόεδρος της RodialGroup είναι οι 5 Έλληνες επενδυτές. Όλοι τους έχουν κατακτήσει την κορυφή και γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και καταξίωση, ο καθένας στον τομέα του.