Τρ. Απρ 30th, 2024

Κιάτο: Τα “Άνω Κάτω” στο πολιτικό σκηνικό λόγω επιστολής του προέδρου του Κάτω Διμηνιού κ. Δ. Νικολάου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Για πρώτη φορά έρχεται στο φως της δημοσιότητας έγγραφο-επιστολή του προέδρου της τοπικής κοινότητας του Κάτω Διμηνιού, κ. Δημήτρη Νικολάου προς τον Δήμαρχο κ. Σταματόπουλο και στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λεονάρδο με ημερομηνία 6 Δεκεμβρίου 2018, αριθμ.πρωτ 88 και κοινοποίηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.
«Αποδείχτηκε στην πορεία πως δεν υπήρξε ούτε όραμα, ούτε διάθεση συνεργασίας, ούτε κοινή προσπάθεια. Σε όλο αυτό το διάστημα ο απερχόμενος δήμαρχος επιβεβαίωσε όσους μιλούσαν για διοίκηση που διακατεχόταν από το πνεύμα του «ενός ανδρός αρχή» .Τα τελευταία πέντε χρόνια που βρίσκομαι στην θέση αυτή, κατέθεσα πλήθος από ιδέες και προτάσεις για το καλό της τοπικής μου κοινότητας, της οποίας έχω την ευθύνη. Καμία από αυτές τις ιδέες και τις προτάσεις δεν εισακούστηκε. Δεν εκτιμήθηκαν ποτέ από τον δήμαρχο, ο οποίος κράτησε αποστάσεις, αγνοώντας τα αιτήματά μου. Η κοινότητά μας εγκαταλείφθηκε, λοιπόν, στην τύχη της, ειδικά στα ζητήματα της καθαριότητας.»

Παραθέσαμε απόσπασμα από το έγγραφο του προέδρου (βλέπε εδώ) της τοπικής κοινότητας του Κάτω Διμηνιού, κ. Δημήτρη Νικολάου προς τον Δήμαρχο κ. Σταματόπουλο και στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λεονάρδο που έκανε γνωστή την ανεξαρτητοποίησή του από τον συνδυασμό «Σύνδεσμος Νέων Σικυώνιων» από τις 27 Μαρτίου 2019. Μέχρι σήμερα πολλά έχουν ακουστεί για την κίνηση αυτή του κ. Δ. Νικολάου, και στη τοπική κοινότητα- που παραμένει ως πρόεδρος και ασκεί τα καθήκοντα του- και στα μέσα ενημέρωσης, και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στη κοινωνία του Κιάτου καθώς και της ευρύτερης περιοχής. Εμείς δε θα σταθούμε σε τίποτα από αυτά, θα σταθούμε στο έγγραφο που ήρθε υπ΄όψιν μας με ιδιαίτερη προσοχή, θεωρούμε το περιεχόμενό του άκρως πολιτικό και θα το αναδείξουμε έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Ακολουθεί το έγγραφο-επιστολή του κ . Δ. Νικολάου… ΕΔΩ http://ontimenews.gr