«Δευτεραθλήτρια η ποδοσφαιρική ομάδα της Δ/νσης Αστυνομίας Κορινθίας στο 2ο Πανελλήνιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 7×7 στην Αριδαία Πέλλας» (φώτο)

korinthosTV
3 Min Read

     Με το τρόπαιο της δευτεραθλήτριας ομάδας επέστρεψε η ποδοσφαιρική ομάδα της Δ/νσης Αστυνομίας Κορινθίας από την Αριδαία της Πέλλας, όπου το διήμερο  19 & 20 Μαΐου 2026 πραγματοποιήθηκε  με απόλυτη επιτυχία, στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις «Joga Bonito», το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου  7Χ7 της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, με συνδιοργανωτές την Τ.Δ. Πέλλας και την Ε.Π.Σ. Πέλλας και την συμμετοχή (17) ομάδων Τοπικών Διοικήσεων των Νομών της Χώρας.

Στην διοργάνωση συμμετείχε για πρώτη φορά, η ποδοσφαιρική ομάδα της Δ/νσης Αστυνομίας Κορινθίας,  με την στήριξη της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α Κορινθίας, όπου  πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία, παρουσιάζοντας ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και ποιοτικό σύνολο.

Μετά από πέντε απαιτητικούς αγώνες στη φάση των ομίλων, κατάφερε, αήττητη, να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, όπου βρέθηκε αντιμέτωπη με την  ομάδα της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης.

Στον τελικό, η ομάδα της Κορινθίας γνώρισε την ήττα με σκορ 3-0, κατακτώντας ωστόσο τη 2η θέση πανελλαδικά  –  μία τεράστια επιτυχία και ίσως τη σημαντικότερη διάκριση των τελευταίων ετών για το τοπικό αστυνομικό ποδόσφαιρο της Κορινθίας. 

Παρά το αποτέλεσμα του τελικού, οι ποδοσφαιριστές της Δ.Α Κορινθίας άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις με την αγωνιστική τους εικόνα, το πάθος, τη συνοχή και την ποιότητά τους μέσα στο γήπεδο. Πρόκειται για μια ομάδα που αποτελείται από ταλαντούχους και νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πρωταγωνιστούν στα τοπικά πρωταθλήματα της Κορινθίας, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά το υψηλό επίπεδο του Κορινθιακού ποδοσφαίρου.

Ιδιαίτερη στιγμή της διοργάνωσης αποτέλεσε η παρουσία του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδος του 2004, της ομάδας που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στα γήπεδα της Πορτογαλίας, ο οποίος πραγματοποίησε τις απονομές και παρέδωσε το τρόπαιο στους πρωταθλητές, προσδίδοντας ξεχωριστή λάμψη στη διοργάνωση.

Το τρόπαιο της δευτεραθλήτριας ομάδας παρέλαβε ο αρχηγός της αποστολής Μαστρογιαννόπουλος Χρόνης, ενώ στον παίκτη της ομάδας μας Κουτρουβέλη Νικόλαο απονεμήθηκε το τρόπαιο « fair play» της διοργάνωσης.

Τέτοιες επιτυχίες αναδεικνύουν τη σημασία του αθλητισμού και της συνεχούς στήριξής του στον Νομό μας. Η διάκριση της Δ/νσης Αστυνομίας Κορινθίας αποτελεί τρανή απόδειξη ότι το Κορινθιακό ποδόσφαιρο διαθέτει ποιότητα, ταλέντο και ανθρώπους που μπορούν να ξεχωρίζουν σε Πανελλήνιο επίπεδο, εκπροσωπώντας επάξια τον τόπο μας σε μεγάλες διοργανώσεις.

Η Τοπική Διοίκηση Ι.Ρ.Α Κορινθίας συγχαίρει τα μέλη  της  για την κατάκτηση της 2ης θέσης και την  άψογη εμφάνιση – παρουσία τους καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, τον προπονητή  κ. Νικολόπουλο Κων/νο και όλους όσους προσέφεραν τις υπηρεσίες τους,  προωθώντας το πνεύμα του αθλητισμού και της ομαδικότητας τα οποία καλλιεργούν αξίες όπως ο σεβασμός, η αλληλεγγύη και η συνεργασία.

Θερμά συγχαρητήρια στην  Τοπική Διοίκηση Πέλλας για την άψογη διοργάνωση.

Ευχαριστούμε  τον Αστυ. Δ/ντή κ. Αθανασόπουλο Ιωάννη για την διευκόλυνση που παρείχε στα μέλη μας και τους χορηγούς μας:

  • MOTOR OIL HELLAS Α.Ε. Διυλιστήρια Κορίνθου
  • Φαρμακεία Ερμίδου Θεοδώρα & Σια Ε.Ε.
  • Pietris Catering
  • ΝΕΟΝ CLUB Catering
  • Μαζέ  – Μεζεδοπωλείον

Share This Article