Πάνω από 4 κιλά κάνναβης κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας (φώτο)

korinthosTV
1 Min Read

Πάνω από 4 κιλά κάνναβης κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη 1 άτομο.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Συνελήφθη, χθες (28.5.2026) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς του Τμήματος  Δίωξης Ναρκωτικών, της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καλαμάτας, 58χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα. 

Ειδικότερα, ύστερα από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα που διεξήγαγαν αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, αξιοποιώντας κατάλληλα και συνδυαστικά στοιχεία, προέκυψε ότι ο 58χρονος, τουλάχιστον από τριμήνου μέχρι και τη σύλληψή του, δραστηριοποιούταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (κάνναβης), στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας.

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Μεσσηνίας, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε οικία του συλληφθέντα, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -4- κιλών και -190,2-γραμμαρίων,
  • -23- μαχαίρια στρατιωτικού τύπου,
  • -7- αναδιπλούμενοι σουγιάδες,
  • -1- ζευγάρι χειροπέδων,
  • -1- νουντσάκου και
  • πλήθος νάιλον συσκευασιών, για τη συσκευασία των διακινούμενων ποσοτήτων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καλαμάτας.

Share This Article