Τρ. Απρ 30th, 2024

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Ν. Κορινθίας ο «Άγιος Δονάτος» (video – φώτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Ν. Κορινθίας ο «Άγιος Δονάτος».

Με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή Βορειοηπειρωτών και φίλων τις Βορείου Ηπείρου που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 στις 21:00 μ.μ. στα Ίσθμια, στο κέντρο «Βενετσάνος Restaurant», η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Ν. Κορινθίας ο «Άγιος Δονάτος». 
Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Παρασκευάς από την Μητρόπολη Κορίνθου. Στη ζεστή αυτή βραδιά παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα κος Γκίκας Αθανάσιος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Λάκης Παπαφωτίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βασίλης Πανταζής, ο πρώην Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορίνθου και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βασίλης Νανόπουλος, η Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Γυναικών Ηπείρου Ν. Κορινθίας κα Σκαρμούτσου, μέλη του Δ.Σ. της Μικρασιατικής Στέγης Κορίνθου, ο Πρόεδρος των Αλβανών Μεταναστών κος Γιάννης Πρίφτης και ο πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ηλίας Καλαντζής. 
Η έναρξη της εκδήλωσης έγινε από την Ελένη Γιάννη. Ακολούθησε η ομιλία του προέδρου του συλλόγου κ. Βασίλη Μπάρη και οι χαιρετισμοί των επίσημων προσκεκλημένων. Στην συνέχεια την σκυτάλη πήρε το παιδικό χορευτικό του συλλόγου μαζί με το χορευτικό ενηλίκων υπό την επιμέλεια του χοροδιδάσκαλου κ. Παναγιώτη Χωρίκη προσφέροντας σε όλους τους παρευρισκόμενους μία έντονη γεύση από την μουσικοχορευτική μας παράδοση. 
Στην συνέχεια οι παρευρισκόμενοι και οι προσκεκλημένοι πέρασαν μια αξέχαστη βραδιά με τους ήχους της ορχήστρας, στο κλαρίνο ο Κώστας Σταύρου, στα πλήκτρα ο Ρομέο Δημήτρης, στο ντέφι ο Χρήστος Φουσέκας και στο τραγούδι η Άννα Μαντζούκη, ο Βαγγέλης Κυριάζος και ο Αλέξανδρος Γκέρμουρας!!
Επίσης υπήρχε λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα με τα περισσότερα από αυτά να είναι προσφορά φίλων του Συλλόγου, τους οποίους ευχαριστούμε!!
Ήταν μια μοναδική βραδιά η οποία κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!!