Κυ. Μάι 26th, 2024

Αυτές είναι οι απαντήσεις του Κομίνη στον αθλητικό δικαστή – Το κείμενο με τη συμπληρωματική έκθεση του ρέφερι στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στην επανάληψη των όσων είχε γράψει στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι «δικεφάλων» προχώρησε ο Γιώργος Κομίνης, στη συμπληρωματική κατάθεση που έστειλε για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Οι απαντήσεις του ρέφερι της ΕΠΣ Θεσπρωτίας στον αθλητικό δικαστή, για τις συνθήκες υπό τις οποίες αποφάσισε τη διακοπή του παιχνιδιού, δεν αλλάζουν ιδιαίτερα τα δεδομένα, σε σχέση με αυτά που είχαμε πριν τη συμπληρωματική του έκθεση.

Στο κείμενό του σημειώνει αρχικά πως κατακύρωσε το γκολ, αλλά αποχώρησε από το γήπεδο μετά την εισβολή εντός αγωνιστικού χώρου Ιβάν Σαββίδη και Λούμπος Μίχελ, ενώ αφού ενημερώθηκε από τον Μηνά Λυσάνδρου πως η Ένωση αδυνατεί να επιστρέψει σε τέτοιο κλίμα στο γήπεδο, πήρε την απόφαση για οριστική διακοπή «…δεδομένου πως δεν ήταν δυνατή η συνέχιση του ως άνω ποδοσφαιρικού αγώνα».

Αναλυτικά το κείμενο των απαντήσεων στον αθλητικό δικαστή, σύμφωνα με την ιστοσελίδα soccerplus.gr

Για το γκολ και τι συνέβη μετά από αυτό: «Στο 89′ λεπτό του αγώνα μετά από επίτευξη τέρματος της γηπεδούχου ομάδος, αρχικά ύψωσα το χέρι μου υποδεικνύοντας παράβαση οφσάιτ και μετά από διαβουλεύσεις με τον β΄ βοηθό αν το γκολ είναι έγκυρο ή μη. (Οφσάιτ ή όχι) Αποφάσισα την κατακύρωση του. Προτού ανακοινώσω την απόφαση μου εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο βίαια ο κ. Σαββίδης με τη συνοδεία ατόμων της προσωπικής του ασφάλειας και ζητούσε από την ομάδα του να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο. Κατόπιν, κατευθύνθηκε προς τον εκπρόσωπο της ΑΕΚ κ. Δημητριάδη Βασίλη, τον οποίο απώθησε βίαια».

Σχετικά με τον Λούμπος Μίχελ: «Ο δηλωθείς τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, κ. Lubos Michel με πλησίασε απειλητικά και μου είπε: “You are finished today”. Μετά από αυτά τα γεγονότα αποφάσισα να εισέλθoυμε στο χώρο των αποδυτηρίων διότι η κατάσταση που επικρατούσε απαγόρευε την ομαλή συνέχιση του αγώνα».

Αναφορικά με τη διακοπή του αγώνα και όσα του είπε ο Μηνάς Λυσσάνδρου: «Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στα αποδυτήρια, ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ Μηνάς Λυσσάνδρου μου δήλωσε ότι: Μετά τη βίαιη είσοδο του κ. Σαββίδη, ο οποίος οπλοφορούσε, και τα όσα επακολούθησαν μαζί με τους συνοδούς του στον αγωνιστικό χώρο (τα οποία αναγράφονται παραπάνω), εμείς ως ΑΕΚ αδυνατούμε να εισέλθουμε στον αγωνιστικό χώρο, λόγω μεγάλης έντασης και ανασφάλειας και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας είναι τρομοκρατημένοι από τα ανώτερα γεγονότα.

Κατόπιν όλων των παραπάνω, αποφάσισα την οριστική διακοπή του αγώνα ενημερώνοντας τους εκπροσώπους των ομάδων ότι τη στιγμή εκείνη το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της γηπεδούχου ομάδος.

ΓΚΟΛ 90’5 Βαρέλα.

1-0.

Από το σύνολο των αναγραφόμενων στο από 11.03.2018 Φύλλο Αγώνος του ποδοσφαιρικού μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ, ο οποίος διεξήχθη και δεν ολοκληρώθηκε στο γήπεδο Τούμπας Θεσσαλονίκης την 11.03.2018 και ώρα 19:30μ.μ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα και συμπληρώθηκαν μετά από 12.03.2018 ηλεκτρονικό μήνυμα (email) προκύπτει, πως έλαβα υπόψιν το σύνολο των γεγονότων πριν αποφασίσω την οριστική διακοπή του αγώνα και ενημερώσω τους εκπροσώπους αμφοτέρων των ομάδων και εκφράσω την τελική μου απόφαση, δεδομένου πως δεν ήταν δυνατή η συνέχιση του ως άνω ποδοσφαιρικού αγώνα».

Newsbeast.gr