Πε. Ιούν 13th, 2024

ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ στον τουρκικό τουρισμό ΤΩΡΑ! Έχει ήδη ξεκινήσει ας το βοηθήσουμε

Κοινοποίηση ειδήσεων

Οι Κούρδοι το ΄χουν ήδη ξεκινήσει χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Καλούν σε μποϊκοτάζ του τουρκικού τουρισμού!

Ποιος θέλει να κάνει διακοπές στη χώρα ενός φασίστα όπου μπορεί χωρίς λόγο ,αιτία και κατηγορία να βρεθείς στη φυλακή; Ποιος θέλει να υποστηρίξει την οικονομία ενός φασίστα που δεν σέβεται τίποτα και κανέναν;

Η καμπάνια ήδη τρέχει στο Twitter χρησιμοποιώντας το hashtag #BoycottTurkey. Τα μηνύματα  “Όχι στη δικτατορία και τον πόλεμο!” και  “Stop Erdoğan” έχουν  στόχο να κάνουν δυνητικούς τουρίστες  να επανεξετάσουν τις διακοπές τους στην Τουρκία. Ορισμένες αναρτήσεις λένε: “Πριν αγοράσετε ένα εισιτήριο στην Τουρκία, μην ξεχνάτε ότι τα χρήματα θα δαπανηθούν για πόλεμο”.

Όπως γράφουν οι Κούρδοι εμπνευστές της καμπάνιας “υπό τη  σιωπή των δυτικών κυβερνήσεων, εκατοντάδες πολίτες δολοφονήθηκαν στην Αφρίν και οι υποδομές της πόλης   καταστράφηκαν . Οι επιθέσεις αυτές θεωρούνται εθνοκάθαρση…

Ενώ το τουρκικό κράτος σφαγιάζει και διεξάγει πόλεμο, η Τουρκία αναμένει φέτος δεκάδες εκατομμύρια τουρίστες. Σύμφωνα με το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, τρία εκατομμύρια ξένοι τουρίστες επισκέφθηκαν την Τουρκία τους πρώτους δύο μήνες του χρόνου, σημειώνοντας αύξηση 35%. Οι περισσότεροι επισκέπτες τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο ήταν από το Ιράν μετά τη συμφωνία “Αστάνα”.

Ας βοηθήσουμε αυτή τη καμπάνια. Τα πλήγματα στην οικονομία της Τουρκίας θα πρέπει να πονέσουν το φασιστικό καθεστώς της Τουρκίας. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να νιώσουν πίεση.

www.militaire.gr