Κυ. Μάι 26th, 2024

Δημήτρης Καμπόσος: ”Τα έργα μας μιλούν, συνεχίζουμε με έργα” (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ξεκινήσαμε μαζί την Αλλαγή Πορείας. Μια πορεία δύσκολη απέναντι σε ένα μεγάλο όραμα που έχει ήδη ξεκινήσει να γίνεται πράξη.

Μαζί υλοποιήσαμε μία σειρά δράσεων αναπτυξιακού χαρακτήρα με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και την ανάπτυξη του δήμου μας.

Με την ολοκλήρωση ενός από τα μεγαλύτερα τεχνικά έργα που πραγματοποιήθηκαν ποτέ στην ιστορία του Δήμου, αυτό της Ανάπλασης του Ιστορικού κέντρου του Άργους αποδείξαμε ως παράταξη πως μπορούμε να ξεπεράσουμε εμπόδια και να οδηγήσουμε τον τόπο στην πρόοδο και την ευημερία!

Το μεγαλύτερο στοίχημα κερδήθηκε! Αλλάξαμε! Όμως δεν σταματάμε εκεί

Χωρίς δάνεια ενοποιήσαμε διοικητικά και λειτουργικά 8 πρώην ΟΤΑ σε έναν

Νοικοκυρέψαμε την λειτουργία των οικονομικών του Δήμου

Μειώσαμε τα χρέη της ΔΕΥΑΑΡΜ κατά πολλά εκατομμύρια ευρώ

Αλλάξαμε την πορεία του αγωγού φυσικού αερίου που έκοβε τον αργειακό κάμπο στη μέση και έπληττε ανεπανόρθωτα τις περιουσίες των αγροτών. Παραδώσαμε 2 νέα υπερσύγχρονα σχολεία, την Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος που έγινε κέντρο πολιτισμού, ολοκληρώσαμε την Επέκταση Σχεδίου Πόλεως Νοτίου Τμήματος μια ακόμα προεκλογική μας δέσμευση που έγινε πράξη. Παραδώσαμε αθλητικές εγκαταστάσεις, στηρίξαμε την κοινωνική πολιτική σε κάθε βαθμίδα της.

Κατασκευάζουμε κλειστό δημοτικό κολυμβητήριο και εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων .

Επιλύουμε θέματα που χρόνιζαν και υποβάθμιζαν την ζωή των πολιτών και κρατούσαν δέσμιο τον Δήμο σε πεπαλαιωμένες αντιλήψεις!

Εμείς μαζί…. συνεχίζουμε δυναμικά την Αλλαγή Πορείας κάνοντας την Ανάπτυξη

Τα έργα μας αποσιωπούν τον πολιτικό τυχοδιωκτισμό!

Τα έργα μας απαντούν στους μηδενιστές!

Τα έργα μας μιλούν!

 

Αλλαγή Πορείας Δημήτρης Καμπόσος