Πα. Ιούν 21st, 2024

Έρχεται το Energy Triathlon Tolo στις 14 Οκτωβρίου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο Δήμος Ναυπλιέων – Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ και η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου

με συνδιοργανωτές τους αθλητικούς συλλόγους Ν.Ο.Ναυπλίου & Κ.Ο. Ναυπλίου «Εύρος» διοργανώνουν events Τριάθλου – Multisports με την επωνυμία «Energy Triathon Tolo» την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018, τα οποία θα λάβουν χώρα με κέντρο διεξαγωγής το Τολό Αργολίδας και διαδρομές εντός του Δήμου Ναυπλιέων 

Το Energy Triathlon Tolo είναι μια διοργάνωση αθλητικοτουριστικού χαρακτήρα ανοιχτό προς όλους τους αθλητές και αθλούμενους και με κατηγορίες για όλες τις ηλικίες. 

Οι πιο έμπειροι τριαθλητές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην Ολυμπιακή απόσταση, ενώ για τους πιο νέους η απόσταση του Super Sprint είναι ιδανική επιλογή. Οι πιο αρχάριοι αθλούμενοι, εκτός από το Τρίαθλο, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο ακόμα πιο προσιτό Aquathlon, που περιλαμβάνει μόνο Κολύμβηση και Τρέξιμο. 

Παράλληλα θα διεξαχθούν και τα events Elite Youth Triathlon και Elite Kids Triathlon για παιδιά ηλικίας 12-15 και 8-11 ετών αντίστοιχα. Να σημειωθεί ότι η συμμετοχή για όλα τα παιδιά 8-15 ετών είναι δωρεάν! 

Αναλυτικά, στις 14 Οκτωβρίου στο Τολό θα διεξαχθούν: 

1) Olympic Triathlon (1.500μ κολύμβησης – 40χλμ ποδηλασίας – 10χλμ τρεξίματος) και Olympic Triathlon Relay (Σκυταλοδρομία Τριάθλου, 2 ή 3 ατόμων). 

2) Super Sprint Triathlon (300μ κολύμβησης – 10χλμ ποδηλασίας – 3χλμ τρεξίματος) 

3) Elite Youth Triathlon (300μ κολύμβησης – 10χλμ ποδηλασίας – 3χλμ τρεξίματος) 

4) Elite Kids Triathlon (150μ κολύμβησης – 4χλμ ποδηλασίας – 1χλμ τρεξίματος) 

5) Aquathlon (750μ κολύμβησης – 3χλμ τρεξίματος) 

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα www.energyraces.gr και πιο συγκεκριμένα στο link: http://www.energyraces.gr/register/Nafplio-Tolo/ μέχρι και την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018. 

Τις λεπτομέρειες και την αναλυτική προκήρυξη του αγώνα μπορείτε να τα δείτε στο link: http://www.energyraces.gr/?event=energy-triathlon-tolo-2018 

Πηγή:argolikeseidhseis.gr