Πα. Σεπ 22nd, 2023

Ένταση των «Δεν πληρώνω» για πλειστηριασμούς – Για πρώτη φορά τους μάζεψε η αστυνομία (βίντεο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Μέλη του κινήματος Δεν Πληρώνω προσήχθησαν πρίν απο λίγο στην Αστυνομία, καθώς για πολύ ώρα βρίσκονταν έξω από την πόρτα συμβολαιογραφείου στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο πραγματοποιούνται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και ζητούσαν την ακύρωσή τους.

Συνολικά έγιναν 8 προσαγωγές διαδηλωτών, κάτω από τις έντονες αποδοκιμασίες των μελών του Κινήματος που ισχυρίζονται οτι βγαίνουν στο σφυρί πρώτες κατοικίες..

Είχε προηγηθεί επείγον κάλεσμα του κινήματος για να συγκεντρωθεί όσο περισσότερος κόσμος γίνεται. Δείτε την ανακοίνωση του κινήματος.

«ΕΠΕΙΓΟΝ! Αύριο στις 10 π.μ. η σεσημασμένη κορακοσυμβολαιογράφος Σγούρα Βαρβάρα (οδός Καποδιστρίου 18) έχει αναλαβει την εκτέλεση 5 ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Μεταξύ αυτών βγάζει στο σφυρί μια ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 66 τετραγωνικών στην Κυψέλη, για 33.000 ευρώ με επισπεύδον το ιρλανδικό fund Polis Dania. Αύριο το Κίνημα Δεν Πληρώνω θα δώσει το αγωνιστικό παρών εξω από το συμβολαιογραφικό γραφείο της συγκεκριμένης δοσίλογης. Η προπαγάνδα του Συριζα καταρρέει σαν χάρτινος πύργος. Κάτω η χούντα των πλειστηριασμών!»