Δε. Μάι 20th, 2024

Έρχονται και φεύγουν οι υβριστές της Πελοποννήσου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Μοναδικός θεματοφύλακας της αλήθειας στην δημοκρατία είναι ο λαός. Αυτός κρίνει. Αυτός τιμωρεί και αυτός ανοίγει το δρόμο για το μέλλον του τόπου του. Από το 2010 η Νέα Πελοπόννησος διοικεί την Περιφέρεια στη βάση ενός ακομμάτιστου και άδολου πατριωτισμού.

Σχεδιάσαμε ένα πρόγραμμα στη βάση του κοινωνικού φιλελευθερισμού. Φέραμε έργα τα οποία πολέμησαν τα κόμματα του κρατισμού και οι κυβερνήσεις “συνεργασίας” των μνημονίων. Εκπρόσωποι αυτών των κομμάτων και των κυβερνήσεων, ως “κήρυκες της ντροπής”, επιδίωξαν να μπλοκάρουν με κάθε τρόπο τις πολιτικές για την πρόοδο του τόπου μας.


Στην Νέα Πελοπόννησο μας ενδιαφέρει μόνο το αύριο των συμπατριωτών μας. Το αύριο του τόπου μας και των παιδιών μας. Όχι το χθές και η αναπαραγωγή πολιτικών που καταδικάζουν την Πελοπόννησο σε μαρασμό. Μας αφορά η εμπιστοσύνη των πολιτών στις ικανότητες των στελεχών μας για δράση. Το πρόγραμμα μας και το έργο μας αποτελεί απάντηση σε κάθε πολιτική Κασσάνδρα που αγνοεί ακόμα και γεωγραφικά την πατρίδα μας.

 

Στην Νέα Πελοπόννησο το δημοκρατικό μας ιδεώδες βασίζεται σε ένα όραμα για ισχυρούς πολίτες απέναντι σε μια Περιφερειακή διακυβέρνηση υπηρέτη των συμφερόντων τους. Και όχι υπηρέτη των Αθηνοκεντρικών πολιτικών. Στην Νέα Πελοπόννησο λοιπόν πιστεύουμε αυτά που λέμε και λέμε αυτά που πιστεύουμε. Με μεγάλο όπλο το έργο μας συνεχίζουμε μαζί με τους πολίτες να οικοδομούμε σχέσεις αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης.