Τρ. Απρ 16th, 2024

Προφυλακιστέος ο «δράκος» του facebook με βαριές κατηγορίες

Κοινοποίηση ειδήσεων

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του, ο 29χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό δύο ανήλικων κοριτσιών.

Αναλυτικότερα, εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, της ιδιαίτερα διακεκριμένης περίπτωσης ναρκωτικών από ενήλικο, που μεταχειρίζεται με οποιονδήποτε τρόπο ανήλικο πρόσωπο κατά την τέλεση της πράξης και της προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Ο 29χρονος παραδέχθηκε ότι έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών αλλά όχι ότι βίασε τις δύο ανήλικες. Τα δύο κορίτσια, ηλικίας 15 και 16 ετών τα είχε γνωρίσει σε διαδικτυακή πλατφόρμα και είχε συναντηθεί μαζί τους κάποιες φορές τις οποίες έκαναν χρήση ναρκωτικών. «Για τα ναρκωτικά που βρέθηκαν εγώ δηλωμένος χρήστης, δεν νιώθω ότι παρανόμησα και για αυτό» ανέφερε ο ίδιος.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι τα δύο κορίτσια επιθυμούσαν να συνευρεθούν μαζί του και τον πίεζαν. «Μπορώ να σας πω μάλιστα ότι μέσα στο σπίτι μου εκείνες με προσέγγιζαν ερωτικά και όχι εγώ. Εκείνες έκαναν πάντα το πρώτο βήμα» ανέφερε.

Η υπόθεση ήρθε στο φως το περασμένο Σάββατο, όταν η 15χρονη, η οποία ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, είπε σε στενούς συγγενείς της τι ακριβώς της είχε συμβεί και εκείνοι ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία.

«Ό,τι έγινε, έγινε με τη συναίνεση των κοριτσιών, χωρίς τη θέληση τους δεν έκανα απολύτως τίποτα. Είχαμε βγει μαζί και για καφέ. Για τα ναρκωτικά που βρέθηκαν εγώ είμαι δηλωμένος “χρήστης”, δεν νιώθω ότι παρανόμησα και για αυτό. Μπορώ να σας πω μάλιστα ότι: μέσα στο σπίτι μου εκείνες με προσέγγιζαν ερωτικά και όχι εγώ. Εκείνες έκαναν πάντα το πρώτο βήμα», υποστήριξε ο 29χρονος στην κατάθεσή του, σύμφωνα με την εκπομπή Live News.

Όπως κατήγγειλαν οι ανήλικες, αφού έκαναν χρήση ναρκωτικών, έβγαλαν τα ρούχα τους και προέβησαν σε σεξουαλικές πράξεις, ενώ κάποια στιγμή ο 29χρονος είχε ανοίξει το λάπτοπ του και φαινόταν να κατέγραφε τα δύο γυμνά κορίτσια.