Σα. Δεκ 9th, 2023

Γιώργος Γκιώνης: Μαρία παραιτήσου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Επεισοδιακό ήταν το σημερινό δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων όταν στην τοποθέτησή της η κ. Πρωτοπαππά για το loutraki Thermal Spa ζήτησε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με την παρουσία της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΑΕ για την εύρεση λύσης.

 προκαλώντας την “έκρηξη” του Μιχάλη Θυμή (Μαϊκ)

Ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης αναγκάστηκε να ζητήσει πλέον την παραίτησή της αφού όπως είπε χαρακτηριστικά η αντιδήμαρχος οικονομικών και αναπληρώτρια αυτού, λείπει συνεχώς το τελευταίο διάστημα από το γραφείο της μη εκτελώντας επαρκώς πλέον τα καθήκοντά της ως οφείλει. Δεν ψήφισε τα θέματα της ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΕ σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο και μάλιστα την αντικατάσταση των μελών, πράγμα που σημαίνει την μη εμπιστοσύνη πλέον στο σχήμα διαχωρίζοντας ξεκάθαρα τη θέση της από την συμπολίτευση της οποίας αποτελεί έως σήμερα μέλος.
Βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και είναι θεμιτό να θέλει ο οποιοσδήποτε να είναι υποψήφιος αλλά δεν είναι σωστό να παραμένεις στη θέση σου, αφού πλέον δεν συντάσσεσαι με τη δημοτική αρχή, αφού διαφωνείς, τόνισε ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης..

Η αλήθεια είναι – γνωστό τοις πάσι- αν και η ίδια δεν έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά της, ότι βλέπει με καλό μάτι το δημαρχιακό θώκο, κάνοντας επαφές και συναντήσεις για τη συγκρότηση ψηφοδελτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Loutrakiblog.gr η κ. Πρωτοπαππά, ο κ. Γεωργίου Θανάσης, ο κ. Νικολάου Σωτήρης και ο κ. Παναγιώτης Πέτρου προτίθενται να ανακοινώσουν τις παραιτήσεις τους μετά την εκδίκαση της υπόθεσης του Βουλεύματος στο Εφετείο Κακουργημάτων του Ναυπλίου, σύμφωνα με το οποίο παραπέμπονται οι τρεις δήμαρχοι.