Πα. Αυγ 19th, 2022

Κατέσχεσαν χιλιάδες αμπούλες με αέριο γέλιου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Τα κέρδη από την πώληση του αερίου του γέλιου είναι τόσο μεγάλα για τους επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων

της Κρήτης που υποδέχονται κάθε νύχτα «στρατιές» νεαρών αλλοδαπών πρόθυμων να διασκεδάσουν στα άκρα, ώστε αδιαφορούν αν θα τους προκαλέσουν ζημιά στην υγεία τους.

Ένας 48χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος στα Μάλια, συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής από αστυνομικούς του τμήματος Χερσονήσου που έκαναν έλεγχο σε διάφορα μπαρ της περιοχής, καθώς διαπιστώθηκε ότι διέθετε προς πώληση συνολικά 2. 140 αμπούλες αερίου γέλιου που είχε κρυμμένες σε διάφορα σημεία του καταστήματος. Με κάθε μια από αυτές γέμιζε τρία μπαλόνια με το επικίνδυνο αέριο και τα πωλούσε προς πέντε ευρώ το ένα! 

 

Μαζί με τις αμπούλες, κατασχέθηκαν 50 μεταλλικά φιαλίδια με αέριο γέλιου, αλλά και 4.600 αχρησιμοποίητα και100 χρησιμοποιημένα μπαλόνια! Ο 48χρονος καταστηματάρχης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί νοθείας τροφίμων.

*** Ο έλεγχος που έγινε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 53χρονος σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., αποκάλυψε 735 συσκευές και αξεσουάρ ηλεκτρονικού τσιγάρου, αλλά και παιδικά παιχνίδια και άλλα είδη παρεμπορίου, τα οποία σκόπευε να διαθέσει προς πώληση. Ο 53χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Βέροιας, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δίωξη για παρεμπόριο, ενώ τα παράνομα προϊόντα κατασχέθηκαν.