Τρ. Μαρ 5th, 2024

Κέντρο Ενημέρωσης Μονογονεικών Οικογενειών – Μαθήματα Μαγειρικής (VIDEO

Κοινοποίηση ειδήσεων

Τι είναι το Κ.Ε.Μ.Ο;(Κέντρο Ενημέρωσης Μονογονεικών Οικογενειών); Ειναι ένας φορέας που δημιουργήθηκε απο κάποιες φίλες, στην περιοχή της Κορινθίας, έχοντας ως οδηγό τα προσωπικά τους βιώματα από τη μονογονεικότητα.

Ένας φορεας, που σκοπό του εχει να σταθεί διπλα στο γονιό, ( κυριως στη μανα)που αναλαμβάνει τις περισσότερες φορές εξ’ολοκλήρου την αξιοπρεπή διαβίωση της οικογένειας και ιδιαίτερα των παιδιών του μετα το διαζυγιο.

Ιδιαίτερα, κατά το πρώτο διάστημα της μεταβασης αυτής, όπου οι περισσότερες/οι είμαστε χαμένες/οι μέσα στα προβλήματά μας,είναι απαραίτητο να υπαρχει κάποιος να σε στηρίξει.Σκοπός μας η νομική ,ψυχολογική,λογιστική, αθλητικη,πολιτιστική στηριξη,αλλα και κάθε αλλη ειδους βοήθεια, προς την νέα οικογένεια.

Ακομη και η διασκεδαση. Σκοπος μας ,να υπάρχουν τα χαμογελα στις οικογένειες μας .

Οι στοχοι μας μεγαλοι,αλλα τα βηματά μας αργα και σταθερα μιάς και όλοι μας εργαζόμαστε εθελοντικά.Σε αυτο το σημειο, θα ευχαριστήσουμε θερμά, ολους τους υποστηρικτές μας,τους οποίους μπορειτε να δείτε στο site μας.

Παρακατω θα δειτε μια ομορφη συνεργασια.

Το ΙΕΚευρωπροοδος (που μελος μας, ηδη δεχτηκε την πρωτη υποτροφια για το ετος 17/18 απο τη διευθυνση του ΙΕΚ)

Τον Κ.Μπαμπαλικη (που καθε μηνα προσφερει σε μιά παρεα ενα τραπέζι στο εστιατοριο Αλμυρικι)

Τον διαιτολόγο μας Π.Μητρογιάννη( που καθε μηνα επιμελειται ενα ισοροπημενο διατροφικό προγραμμα για τις οικογενειές μας)

Το κρεοπωλείο Κρεοπολις (που προσφερει τα κρέατα για να γίνουν τα πιατα ) και οι εκπληκτικοί σπουδαστες του ΙΕΚ ευρωπροοδος, που μας αφιερωνουν τον χρονο τους ,απο το ηδη πιεσμένο προγραμμά τους.Διασκεδαστε μαζι μας και γνωριστε μας.Στηριξτε αυτες τις οικογένειες.

Στηρίξτε τους μονογονιούς. Κ.Ε.Μ.Ο.smile mommy