Τε. Δεκ 6th, 2023

Λαϊκή Συσπείρωση: Γιατί σιωπούν στην Περιφέρεια;

Κοινοποίηση ειδήσεων

Πρώτο Περιφερειακό Συμβούλιο για το 2018 και η Περιφερειακή Διοίκηση (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ) αρνήθηκαν και να συζητήσουν τις εξελίξεις με τη διαχείριση των απορριμμάτων αφού ακόμα και το ελεγκτικό συνέδριο επέστρεψε την Προγραμματική Σύμβαση Περιφέρειας – ΦΟΔΣΑ

που βάζει τη θηλειά στο λαιμό των λαϊκών στρωμάτων που κατοχυρώνει όλα τα συμφέροντα της ΤΕΡΝΑ και εξασφαλίζει για λογαριασμό της ΤΕΡΝΑ ακόμη και την είσπραξη από τους Δήμους των ανταποδοτικών τελών.

Αρνήθηκαν να συζητηθεί το θέμα παρότι οι αποκαλύψεις του τελευταίου διαστήματος για τις αγοραπωλησίες των χωραφιών για να χτιστούν τα εργοστάσια της ΤΕΡΝΑ αναδεικνύουν τη μπόχα της ιδιωτικής χωροθέτησης, για την οποία επαίρετο ο κ. Τατούλης.

Ο κ. Τατούλης ένα μήνα τώρα σιωπά, παρά τις σοβαρές αποκαλύψεις και καταγγελίες σε βάρος του και έχει βάλει την κα. Νικολάκου να περιφέρεται από κανάλι σε κανάλι και για την ταμπακιέρα να μην λέει κουβέντα:

Τι δουλειά είχε ο κ. Τατούλης και η διοίκηση της Περιφέρειας ως μεσάζοντες στις αγοραπωλησίες χωραφιών για λογαριασμό της ΤΕΡΝΑ;

Γιατί απεκρύβησαν έγγραφα φωτιά από το Περιφερειακό Συμβούλιο και τις αρμόδιες υπηρεσίες;

Δεν του αρκούσε η παραχάραξη και η πλαστογραφία των εισηγήσεων των Υπηρεσιών;

Όπως βγήκαν στο φως της δημοσιότητας οι δυσβάσταχτοι για το λαό όροι για την εγγυημένη κερδοφορία δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ κάθε χρόνο για την  ΤΕΡΝΑ. Όπως βγήκε ότι τα λαϊκά στρώματα της Πελοποννήσου θα πληρώσουν μέσω της Περιφέρειας δύο εκατομμύρια Ευρώ για να αγοραστούν χωράφια (λες και είναι οικόπεδά στο Κολωνάκι) για να φτιάξει η ΤΕΡΝΑ τις εγκαταστάσεις της. Έτσι θα βγουν και οι μεθοδεύσεις που ακολουθήθηκαν για να αναγκάσουν ή να εκμαυλίσουν και να εξαγοράσουν συνειδήσεις για να ολοκληρωθεί το έργο παράδοσης της διαχείρισης των απορριμμάτων στο μεγάλο κεφάλαιο. Η υπόθεση διαχείρισης των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου βρωμάει πιο πολύ και από τα σκουπίδια.