Δε. Μαρ 4th, 2024

“Ο Manager του Αύριο” και η παρουσίαση της 2ης σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Κοινοποίηση ειδήσεων

Μία άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση,  διοργάνωσαν το Επιμελητήριο Αρκαδίας και η ΕΕΔΕ, τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Επαγγελματίες από όλους τους κλάδους παρακολούθησαν τους εισηγητές της ΕΕΔΕ, κ. Πέτρο Ρούση, Σύμβουλο Επιχειρήσεων και κ. Ιωάννη Ξηρογιαννόπουλο, Senior Business Consultant να παρουσιάζουν θέματα που άπτονται της σύγχρονης επιχειρηματικότητας όπως: «Οργανωσιακή Συμπεριφορά» και «Επιχειρηματική Στρατηγική και Καινοτομία». 

Ο υπεύθυνος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος και Στέλεχος της Διεύθυνσης της ΕΕΔΕ κ. Μάκης Φιτέογλου αφού παρουσίασε και μίλησε για τα οφέλη του προγράμματος έδωσε το λόγο στον κ. Χάρη Αυδή, απόφοιτο της 1ης σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος να μιλήσει για την εμπειρία του από το πρόγραμμα. «Ανακαλύπτεις το μέγιστο των δυνατοτήτων σου και αναπτύσσεις σημαντικές δεξιότητες μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αυδής.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, οι εισηγητές απάντησαν στα ερωτήματα των συμμετεχόντων σε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση.

 

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Το πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων, οργανισμών και αυτοαπασχολούμενων  τα οποία επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης και γενικότερων καθηκόντων (general management).

Η ποιότητα  της προσφερόμενης εκπαίδευσης στηρίζεται σε σημαντικό βαθμό στην παρακολούθηση των σύγχρονων εξελίξεων στο διεθνή επιχειρησιακό στίβο μια που η επιχειρηματική δραστηριότητα αποκτά όλο και πιο έντονα Παγκόσμιο χαρακτήρα.

Το διδακτικό προσωπικό αποτελεί πετυχημένο συνδυασμό Καθηγητών με έμπειρους Μάνατζερ, διακεκριμένους εισηγητές και προσωπικότητες από τον κόσμο των επιχειρήσεων.

Έναρξη της 2ης Σειράς Αρκαδίας: 16 Μαρτίου 2018

Κόστος συμμετοχής: 3.500 € (το ποσό μπορεί να εξοφληθεί τμηματικά)

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο του 2019 και τα μαθήματα θα διεξάγονται στα Ελληνικά Παρασκευή 17:00-21:30 και Σάββατο 09:00-17:00 ανά δεκαπέντε ημέρες.

Το κόστος μπορεί να καλυφθεί με το 0,24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.