Πα. Μάι 20th, 2022

Marefind: Η σύγχρονη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και εύρεσης εργασίας στη ναυτιλία

Κοινοποίηση ειδήσεων

Μια νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και εύρεσης εργασίας αποκλειστικά για το χώρο της Ναυτιλίας και του Yachting, δημιούργησε η Marefind International Ltd.

H πλατφόρμα Marefind.Com επιτρέπει την ταυτόχρονη δικτύωση των ναυτικών και επαγγελματιών με τις ναυτιλιακές εταιρείες. Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί την κινητήριο δύναμη του πλοίου και της ναυτιλιακής εταιρείας. Η εξεύρεση του πλέον κατάλληλου σε ένα κόσμο που καθημερινά μεταβάλλεται και οι ανάγκες αυξάνουν συνεχώς, είναι μία πολύ απαιτητική διαδικασία.

Η πλατφόρμα marefind.com στοχεύει να δημιουργήσει τις ευνοϊκές συνθήκες δικτύωσης αυτών που αναζητούν εργασία στο χώρο την ναυτιλίας και αυτών που επιζητούν να προσλάβουν επαγγελματίες και ναυτικούς, εύκολα, γρήγορα, αυτόνομα και με πλήρη διαφάνεια. Η Marefind.com δημιουργεί ένα σύγχρονο hub ναυτικών, επαγγελματιών και εταιρειών που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες επικοινωνίας, απασχόλησης και στελέχωσης στο χώρο της ναυτιλίας.

Στην πλατφόρμα περιλαμβάνονται όλες οι κατηγορίες πλοίων και σκαφών καθώς και όλες οι θέσεις απασχόλησης και τα επαγγέλματα των ναυτιλιακών γραφείων.

Ειδικότερα οι επιμέρους κατηγορίες της πλατφόρμας είναι:
– Merchant Shipping Vessels : Bulk Carriers, Chemical Carriers, Containers, General Cargo Vessels, LNG Carriers, Ro-Ro Vessels, Tankers, Tug Vessels
– Passenger Ships: Cruise Ships, Ferry Boats
– Yachts: Power Boats, Sail Boats
– Shipping Offices.: Accounting, Bunkers, Chartering, Crewing, Finance, Insurance, Internships, Legal, Marine Surveyor, Operations, Secretary, SnP, Superintendent, Supply, Technical, Trader, etc.

Πηγή: isalos.net