Κυ. Απρ 14th, 2024

Με νέα ομάδα θα αγωνιστεί ο Φάνης Μίχας

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με την καινούρια του ομάδα θα αγωνιστεί το 2018 ο Fanis Michas, όπου ο Μανώλης Φασουλάκης θα “μαρσάρει” το μοτέρ, ο Φράγκος Χρήστος θα “οδηγεί” το σασί και ο Περβολαράκης Κώστας θα “σετάρει” τα ηλεκτρονικά της TRIUMPH 675 DAYTONA.

Το ντεμπούτο θα πραγματοποιηθεί στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στα Μέγαρα, την πρώτη του Απρίλη.

Επίσης η προσπάθεια του αναβάτη και της ομάδος του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητος Μοτοσυκλέτας στην κατηγορία SUPERSPORT, θα στηρίζεται από την TRIUMPH HELLAS, την DUNLOP και τον PERISTERAS TYRES, το κατάστημα FASOULAKIS MOTO SHOP, τα κατάστημα PERVOLARAKIS DYNO TUNING, τα καταστήματα TZORTZOPOULOS MOTO FASHION AND ACCESSORIES, τα καταστήματα STELPET ΑΞΕΣΟΥΆΡ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΆ ΜΟΤΟ, οι φούρνοι πολυτελείας ΧΑΡΆΣ ΓΕΎΣΕΙΣ και το εστιατόριο Pr1Am0.

Ο αθλητής Fanis Michas με την ανακοίνωση της συνεργασίας του μας δήλωσε:

“Ελπίζω ότι θα ανοίξουμε μια καινούρια σελίδα με την συνεργασία που ξεκίνησε με τον Μανώλη, τον Χρήστο και τον Κώστα.

Όπως όλοι μας γνωρίζουμε το μηχανοκίνητο είναι ένα ομαδικό άθλημα, όπου όλα πρέπει να δουλεύουν ρολόι και να υπάρχει αρμονία και σύμπνοια στην ομάδα, αλλά και τύχη.

Φυσικά καθώς δεν είμαστε επαγγελματίες, έχουμε ως πρωταρχικό σκοπό την ανάπτυξη των φιλικών σχέσεων ανάμεσα στα μέλη της ομάδος με αποτέλεσμα μια ευχάριστη χρονιά,την περαιτέρω εξέλιξη των γνώσεών μας και το ευ αγωνίζεσθε.

Σίγουρα όμως προσωπικά, όπως κάθε χρονιά θα προσπαθήσω να φέρω τα καλύτερα κατά δύναμιν αποτελέσματα.”