Τρ. Δεκ 12th, 2023

Μια όμορφη γιορτή ήταν η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του LTO (video – φώτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Μέλη και φίλοι του Tουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου, για την καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του. Ο πρόεδρος του L.T.O. (Loutraki Tourism Οrganisation)κ. Σπύρος Καραβούλης χαιρέτισε την εκδήλωση και έκανε απολογισμό των πεπραγμένων. Εξέφρασε τις ευχαριστίες του τόσο στο στο Δήμαρχο κ. Γιώργο Γκιώνη και το Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων θεοδώρων  , όσο και στον κ. Γιώργο Πετρίτση, Περιφερειακό Σύμβουλο, για τη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο έργο του οργανισμού. Ευχαρίστησε επίσης τα μέλη, για την προσπάθεια που καταβάλλουν ώστε οι δράσεις του Οργανισμού να στέφονται με επιτυχία !

Τέλος, αναφέρθηκε  σε δράσεις που θα γίνουν στο μέλλον (θα ακολουθήσει βίντεο με αποκλειστικές δηλώσεις του κ. Καραβούλη)
Ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης με τη σειρά του, μίλησε για την απο κοινού προσπάθεια, αναφέρθηκε αναλυτικά σε όλα όσα έχει επιτύχει ο Δήμος μας στον τομέα του Τουρισμού, τις προωθητικές ενέργειες  και ευχαρίστησε οσους συμμετέχουν και συμβάλλουν ώστε ο Δήμος μας να καταξιώνεται σαν τουριστικός προορισμός συνεχώς.(Θα ακολουθήσει βίντεο με την ομιλία του Δημάρχου)
Ο κ. Πετρίτσης αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου και τη στήριξή της, τόσο στο Δήμο μας, όσο και στην ευρύτερη Κορινθία. (Θα ακολουθήσει βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Πετρίτση)
 
Ακολούθησε η κοπή της πίτας και  ευχές για μια καλή χρονιά με υγεία !
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η Διευθύνων Σύμβουλος της Ανωνύμου Εταιρείας Διώρυγας Κορίνθου Α.Ε Ελένη Σακισλή.