Κυ. Δεκ 10th, 2023

O Άρης Κορίνθου πέρασε σαν σίφουνας από τις Αμαζόνες και τις νίκησε με 0-8 (φώτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ένας καταιγιστικός Άρης Κορίνθου πέρασε σαν σίφουνας από τις Αμαζόνες και τις νίκησε με 0-8 .
Θέλοντας να διασκεδάσει την άσχημη εμφάνιση της περασμένης Κυριακής στο Μεσολόγγι, στην τέταρτη συνεχόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση τα κορίτσια του Άρη κατέβαλαν με 0-8 τα κορίτσια των Αμαζόνων Θεσπρωτίας
Ο αγώνας ξεκίνησε δυνατά και ο Άρης επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό του , έτσι στο 9 η Μιχαλοπούλου με καφαλιά έκανε το 0-1 για να έρθει στο 33 η Γαλάνη με πλασέ να κάνει το 0-2 στο 36 η Βέρρα το 0-3 και στο 43 η Μπίζα το 0-4.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στο 51 η Λιάπη έκανε το 0-5 στο 70 η Βέρρα το 0-6 για να έρθει η Μπίτζα με δύο γκολ στο 78 και 81 να κάνει το τελικό 0-8. Οι Αμαζόνες ήταν φανερό ότι δεν είχαν ψυχολογία μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα με αποτέλεσμα να καταρρεύσουν μετά το πρώτο γκολ. Σίγουρα ο όμιλος που τους τοποθέτησε η ΕΠΟ ήταν ανασταλτικός παράγοντας για την πορεία της ομάδας όταν έπρεπε σε κάθε εκτός έδρας να κάνει από 700- 1100 χιλιόμετρα επειδή την είχαν τοποθετήσει στον όμιλο της Πελοποννήσου με ομάδες από Καλαμάτα – Σπάρτη –Άργος –Κόρινθο.
Οι διαιτητές από την Πρέβεζα Φίτσας – Γκαρστονίκας –Αναγνωστίδης καλοί.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο των Αμαζόνων κ. Σωτήρη Περουτζάκο για την άψογη φιλοξενία .
ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Στέφου- Κόκορη – Νάση –Μπέλλου – Τσέλλα –Μπέράτη –Τζίμα – Λουκά – Μπολώση – Γαστεράτου – Μουσή ( 51 Μπολώση )
ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Κοτσώνη ( λ.τ 70 Δήμα ) –Πετροπούλου ( 80 Σδράλη ) –Λουφάκη – Οικονόμου – Δαρσινού – Λιάπη –Μπίτζα – Παπαγεωργίου – Γαλάνη – Βέρρα – Μιχαλοπούλου (51 Βουρλιωτάκη ).