Πε. Φεβ 22nd, 2024

Ο Αθλητικός Όμιλος Λουτράκι υποστηρίζει την εκδήλωση στο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ» Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο Αθλητικός Όμιλος Λουτράκι υποστηρίζει την εκδήλωση που θα λάβει χώρα την Κυριακή 21 Ιανουαρίου και ώρα 19:00 στο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ» Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου και διοργανώνεται από τον εκπαιδευτικό οργανισμό HOMO EDUCANDUS ΑΓΩΓΗ με θέμα:

«ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» 

ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΣΥΓΧΥΣΗ ΘΕΩΡΙΕΣ -Τι είναι το σχολείο; -Γιατί πάμε στο σχολείο; -Ποιος μαθαίνει κι από ποιον; -Τι μαθαίνουμε στο σχολείο; -Πώς μαθαίνουμε; -Ποια η αξία της διεπιστημονικότητας για τον μαθητή; -Ποιος είναι ο ρόλος του δασκάλου; -Σε τι διαφέρει ο δάσκαλος από τον γονέα; -Πρέπει ο δάσκαλος να είναι φίλος με τον μαθητή; -Γιατί γίνονται συνέχεια μεταρρυθμίσεις στην εκπαίδευση; Σε δύσκολους καιρούς βάζουμε δέκα δύσκολα ερωτήματα.

Κεντρικός Ομιλητής: ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ

Ο Σταύρος Ζουμπουλάκης γεννήθηκε το 1953 στη Συκιά Λακωνίας. Σπούδασε νομική και φιλολογία στην Αθήνα και φιλοσοφία στο Παρίσι. Δίδαξε πολλά χρόνια  στην μέση εκπαίδευση. Από το 1998 έως το 2012 διετέλεσε διευθυντής του περιοδικού «Νέα Εστία»

Είναι πρόεδρος από το 2008 του Δ.Σ. του βιβλικού ιδρύματος «Άρτος Ζωής». Το 2013 ανέλαβε τη θέση του προέδρου του Εφορευτικού Συμβουλίου της Εθνικής Βιβλιοθήκης. Το 2015 αναγορεύτηκε επίτιμος διδάκτορας του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Το 2017 πήρε το «Κρατικό Βραβείο Λογοτεχνίας»