Σα. Μαρ 2nd, 2024

O Χ. Μπριλης, o μόνος που εγγυάται την ενότητα της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σικυωνίων

Κοινοποίηση ειδήσεων

Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στην ΔΗΜ.Τ.Ο. Σικυωνίων. Αναφέρονται πολλές υποψηφιότητες τόσο για τη θέση του Προέδρου, όσο και για τους υποψηφίους συμβούλους. Απευθυνθήκαμε στον απερχόμενο Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. για ενημέρωση καθώς και για την τοποθέτησή του.

Μπρίλης: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους απερχόμενους συμβούλους, τους ανθρώπους που στήριζαν και στηρίζουν το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και όλους όσους βλέπουν ότι είναι η μοναδική αξιόπιστη δύναμη σήμερα για να βγει η χώρα μας από το αδιέξοδο.

Πριν δυο χρόνια αναλάβαμε την τοπική οργάνωση με τη υποχρέωση να της δώσουμε μια νέα πνοή και υπόσταση. Στις προσπάθειές μας ανταποκρίθηκαν παλιά και νέα στελέχη και γενικότερα η τοπική κοινωνία. Έτσι δημιουργήθηκε το γόνιμο έδαφος για να έρθει ο κόσμος πιο κοντά στην παράταξη. Ήρθε η ώρα λοιπόν και αποτιμήθηκε το έργο όλων μας θετικά.

 Το κόμμα αποφάσισε τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών στις 13 του Μάη, όπως γνωρίζετε, για την ανανέωση του ανθρώπινου δυναμικού και για την ενίσχυση της συσπείρωσης μας. Η δράση μας και το επιτυχές έργο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σικυωνίων αποδεικνύονται από την προθυμία που δείχνουν αρκετοί να συμμετάσχουν στο έργο αυτό. Είμαι ειλικρινά συγκινημένος από την επιμονή τόσο των μελών της απερχόμενης διοίκησης, όσο και πολλών άλλων μελών να συμμετάσχουν στις εκλογές και από την προτροπή τους να συνεχίσω στην θέση αυτή. Για τους ανθρώπους αυτούς και για το επίπεδο που έχουμε φτάσει την οργάνωση, αλλά κυρίως για την ουσιαστική στήριξη του κόμματος εν όψει επικείμενων εθνικών εκλογών, είναι καθήκον και υποχρέωση μου να υποβάλλω την υποψηφιότητά μου για την θέση του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σικυωνίων.

Τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης, όσο και οι φίλοι του κόμματος στον Δήμο μας αναγνώρισαν στο πρόσωπο μου την σύνθεση, τους ήπιους τόνους και την αποτελεσματικότητα. Με αυτές τις αρχές θα πορευτώ ενώνοντας, αξιοποιώντας πλήρως το στελεχιακό δυναμικό, γιατί ο βασικός μου στόχος είναι η ενότητα και η συσπείρωση. Θα προσπαθήσουμε μέσα στην καινούρια μας θητεία να αναδείξουμε τα προβλήματα της τοπικής μας κοινωνίας και οικονομίας. Να κάνουμε την κεντρική διοίκηση του κόμματος και τον ίδιο τον Πρόεδρο, κοινωνούς σε όλα αυτά τα προβλήματα, και όλοι μαζί να δώσουμε τον αγώνα για να καταφέρουμε η Νέα Δημοκρατία να αναλάβει την διοίκηση της χώρας μας και να έχουμε θετικά αποτελέσματα.

Δημοσιογράφος: Ευχαριστούμε πολύ Πρόεδρε για την τοποθέτηση σου, ευχόμαστε καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές και στο έργο σου, που από ότι φάνηκε έχει χαρακτήρα ενωτικό.