Πα. Ιούν 14th, 2024

Oλόκληρος ο Δήμος Κορινθίων έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Δήμαρχος Κορινθίων κος Αλέξανδρος Πνευματικός, στις 10 Οκτωβρίου 2018, αναφέρθηκε ότι ολόκληρος ο Δήμος Κορινθίων έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και τα έργα αποκατάστασης συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς.

Τα έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα σε όλο τον Δήμο, ελπίζοντας ότι θα υπάρξει και κυβερνητική οικονομική συνδρομή.

Ο Δήμος Κορινθίων άντεξε το κύμα κακοκαιρίας και κατέγραψε τις λιγότερες απώλειες συγκριτικά με τους γειτονικούς Δήμους. Τα τελευταία χρόνια με ευθύνη της σημερινής Δημοτικής Αρχής και ιδιαίτερα μετά το 2007 η Κόρινθος έχει γίνει μία ασφαλής πόλη, ιδιαίτερα με την ολοκλήρωση των έργων εγκιβωτισμού του Ξηριά που έχουν και την σφραγίδα της σημερινής Δημοτικής Αρχής, που με παρεμβάσεις της κατάφερε μέσα στην κρίση να βρει επιπλέον χρήματα για συμπληρωματικά έργα, τα οποία θωράκισαν περαιτέρω την Κόρινθο.

Επίσης λειτούργησαν χωρίς προβλήματα τα δίκτυα αποχέτευσης όμβριων υδάτων, διότι έγκαιρα είχε γίνει συντήρηση και ιδιαίτερα στα φρεάτια απορροής.