Τρ. Μαρ 5th, 2024

Πάτρα: Παραμένει στην Αργεντινή η σορός του Δημήτρη Κωνσταντίνου – Δίχως τέλος το δράμα της οικογένειας [pic, vid]

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο Δημήτρης Κωνσταντίνου σκοτώθηκε στις Άνδεις, κατά τη διάρκεια ορειβασίας. Ο Γολγοθάς των στενών συγγενών του, είναι ατελείωτος…

Σε περίοδο παρατεταμένου δράματος ζει η οικογένεια του γνωστού Πατρινού νευροχειρουργού Δημήτρη Κωνσταντίνου, που σκοτώθηκε στις Άνδεις, μη μπορώντας ακόμα να κηδέψουν τον δικό τους άνθρωπο, καθώς άγνωστο παραμένει το πότε θα καταστεί δυνατόν να επιστρέψει η σορός του στην Πάτρα.

Οι ελληνικές προξενικές αρχές στο Μπουένος Αϊρες περιμένουν το εισαγγελικό πόρισμα για τα ακριβή αίτια του θανάτου του, προκειμένου μετά να ξεκινήσουν τις διαδικασίες επιστροφής της σορού του στην Πάτρα.

Το εισαγγελικό πόρισμα καθυστερεί, καθώς για να εκδοθεί αναμένονται -εκτός από τη νεκροψία – νεκροτομή που έχει διενεργηθεί- και οι τοξικολογικές εξετάσεις, για τις οποίες χρειάζεται περαιτέρω χρόνος.

Ετσι, η οικογένεια του Δημήτρη Κωνσταντίνου, αλλά και όλοι οι φίλοι και όσοι τον γνώριζαν, περνούν βασανιστικά τις ημέρες τις αναμονής, από τις 14 Ιανουαρίου που ο άτυχος γιατρός άφησε την τελευταία του πνοή σε υψόμετρο 6.900 μέτρων, στις Ανδεις της Αργεντινής.

Ο Δημήτρης Κωνσταντίνου έφυγε σε ηλικία 59 ετών. Ήταν παντρεμένος με την παιδίατρο του ΙΚΑ της οδού Γούναρη, Ασπασία Μούρτου και γιος του Θρασύβουλου Κωνσταντίνου, υποψήφιου Δημάρχου Πατρέων.

Πηγή: patrastimes.gr