Πε. Νοέ 30th, 2023

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΕΠΑΠ Δήμου Κορινθίων (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018, το Κέντρο Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Κορινθίων (ΚΕ.Π.Α.Π.) καλωσόρισε την νέα χρονιά και έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Κορίνθου “Θωμάς ΘωμαΪδης”.

  Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι βουλευτές κ. Μαρία Θελερίτηκ. Γεώργιος Τσόγκας και κ. Γεώργιος Ψυχογιός, η πρώην βουλευτής κ. Κατερίνα Γκέκη- Φαρμάκη, ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτης ΠιτσάκηςΠεριφερειακοί και Δημοτικοί σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Χρήστος Χασικίδης, η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής κ. Κωνσταντίνα Λύτρα, ο Πρόεδρος του Λιμενικού κ. Γεώργιος Φαρμάκηςμέλη του Δ.Σ. του ΚΕ.Π.Α.Π. και πολύς κόσμος.

 Την εκδήλωση άνοιξε, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους, η Προϊσταμένη  Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων κ. Τόνια Τζαναβάρα.    Ακολούθως τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων, κ. Γεώργιος Οικονόμου.

  Ο κ. Γεώργιος Οικονόμου αναφέρθηκε στο επιτυχημένο  έργο του προκατόχου του κ. Παναγιώτη Λαμπρινού, το οποίο συνεχίζεται κατά την διάρκεια της δικής του θητείας, καθώς ο ίδιος, τα μέλη του Δ.Σ και οι συνεργάτες του, εκπρόσωποι των τμημάτων της Βιβλιοθήκης, της Πινακοθήκης, της Φιλαρμονικής, των Χορωδιών και του Θεατρικού εργαστηρίου προσφέροντας ποιοτικό έργο προβάλλουν το ΚΕ.Π.Α.Π και τον Δήμο.

  Στη συνέχεια την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Κορινθίωνκ. Αλέξανδρος Πνευματικός.

  Μετά την κοπή της πίτας, η Φιλαρμονική του ΚΕ.Π.Α.Π., ύστερα από ένα σύντομο μουσικό πρόγραμμα, παρουσίασε νεαρούς μουσικούς που έδειξαν τις ικανότητές τους στα πνευστά όργανα. 

  Την εκδήλωση έκλεισε η Σύγχρονη – Λαϊκή Ορχήστρα Κορίνθου με ένα ευχάριστο μουσικό ρεπερτόριο.