Δε. Μαρ 4th, 2024

Ικανοποίηση Δήμου Τρίπολης για την shock price βραδιά

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018, μια ακόμη βραδιά προσφορών Shock Price, στην Τρίπολη, αυτή τη φορά στη χειμερινή της έκδοση, με τον κόσμο της Τρίπολης και πολλούς επισκέπτες να κατακλύζουν τα εμπορικά καταστήματα από νωρίς το απόγευμα έως και τις πρώτες πρωινές ώρες!

Με ανακοίνωσή του, ο Δήμος Τρίπολης, ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν στο επιτυχημένο αποτέλεσμα της βραδιάς, που είχε τεράστια απήχηση στον κόσμο, δίνοντας και πάλι,αέρα αισιοδοξίας στην τοπική αγορά.

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Δήμου, καταλήγει ως εξής:

«Ευχαριστούμε όλους τους συνδιοργανωτές, το Επιμελητήριο Αρκαδίας, τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Τρίπολης, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Εμπόρων Αρκαδίας, την Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας και τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου για την άψογη συνεργασία.

Τα συγχαρητήριά μας σε όλους τους καταστηματάρχες – επιχειρηματίες της πόλης και σε όλους όσους εργάστηκαν, συμμετείχαν και στήριξαν την διοργάνωση, προσφέροντας δελεαστικές εκπτώσεις για το καταναλωτικό κοινό !

Η δική μας Shock Price βραδιά…cool edition προβλήθηκε από όλα τα τοπικά ΜΜΕ και περιφερειακούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς και οι φωτογραφίες των γεμάτων καταστημάτων μετά το πέρας της βραδιάς, ταξίδεψαν μέσω του διαδικτύου, συμβάλλοντας ακόμα περισσότερο στην προβολή του τόπου μας.

Ευχαριστούμε και πάλι τους χορηγούς επικοινωνίας, δημοσιογράφους και φωτογράφους, που στηρίζουν το πλέον επιτυχημένο εγχείρημά μας:

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε., για την ευγενική της υποστήριξη στην προώθηση της βραδιάς, στους διερχόμενους οδηγούς από και προς την Αρκαδία.

Το Τμήμα Τροχαίας Τρίπολης και Τμήμα Τάξης Τρίπολης, για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Το προσωπικό του Δήμου Τρίπολης, που πάντα συμμετέχει ενεργά στην προετοιμασία και υλοποίηση εκδηλώσεων και δράσεων στην πόλη μας.

Πάνω απ’ όλα όμως να ευχαριστήσουμε τους κατοίκους και τους επισκέπτες που κατέκλυσαν την αγορά της Τρίπολης στηρίζοντας και πάλι θερμά το νέο θεσμό της πόλη μας!»