Πα. Ιούν 21st, 2024

Στην Κόρινθο ο Κυριάκος Μητσοτάκης (video – φώτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σε κλίμα προεκλογικό και παρουσία πλήθους στελεχών της ΝΔ αλλά και του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη

και του Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενακη έγινε ο αγιασμός των γραφείων της ΝΟΔΕ Κορινθίας.

Σε απόλυτη εκλογική ετοιμότητα έθεσε τη Νέα Δημοκρατία ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ, με θέμα τη σχέση πολιτικής και επικοινωνίας, στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου.
Εκλογές μπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγμή, σημείωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καλώντας τους πολίτες να απαξιώσουν πολιτικά τον παλαιοκομματισμό που εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Εκλογές μπορεί να γίνουν ανά πάσα στιγμή, καθώς το κυβερνητικό ‘δίδυμο της καταστροφής’ Τσίπρα-Καμμένου έχει πάρει μια κατηφόρα που πολλαπλασιάζει τα λάθη και προκαλεί σπασμωδικές κινήσεις. Είναι κάτι που θα τους κάνει όλο και πιο επικίνδυνους στις πρακτικές τους, όλο και πιο αχαλίνωτους στην προπαγάνδα τους.
Σας καλώ, λοιπόν, σε ετοιμότητα όχι μόνο για να ηττηθεί αλλά και για να απαξιωθεί πολιτικά ο παλαιοκομματισμός που εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτές οι εκλογές θα είναι οι δικές σας εκλογές.
Οι νέοι θα κρίνουν το αποτέλεσμα, οι νέοι θα μας φέρουν τη νίκη. Και είναι η νεολαία που θα γίνει πυξίδα της κυβέρνησής μας – μιας κυβέρνησης όλων των Ελλήνων σε μία αναγεννημένη Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά.

 

Δείτε απευθείας την ομιλία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ στην Κόρινθο πατώντας εδώ