Πα. Δεκ 8th, 2023

Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, που θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 29  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 & ΩΡΑ 20:30΄  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κέντρου Νεότητας Ξυλοκάστρου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:   

 

  1. Ανάκληση της αρ 189/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί έγκρισης και παραλαβής μελέτης για ανόρυξη υδρευτικής γεώτρησης στην Τ.Κ. Κάτω Λουτρού.
  2. Έγκριση μελέτης του έργου «ΑΝΟΡΥΞΗ ΥΔΡΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΑΝΩ ΛΟΥΤΡΟΥ ΤΗΣ Τ.Κ. ΚΑΤΩ ΛΟΥΤΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ.
  3. Περί δέσμευσης του Δήμου για μη αλλαγή χρήσης του χώρου της παιδικής χαράς επί της οδού Αθανασοπούλου στη δημοτική κοινότητα Ξυλοκάστρου.
  4. Περί ονομασίας δημοτικής οδού στην τοπική κοινότητα Καμαρίου.
  5. Τροποποίηση προϋπολογισμού.
  6. Περί χορήγησης παράτασης προθεσμίας του έργου «Εργασίες συντήρησης της ΠΕΟ Κορίνθου – Πατρών στα διοικητικά όρια του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και επισκευές φθορών στο δημοτικό οδικό δίκτυο που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες της 9ης Σεπτεμβρίου 2016».
  7. Έγκριση πρωτόκολλων παραλαβής υπηρεσιών και προμηθειών.

 

                          

            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ      

 

 

                            ΗΛΙΑΣ ΝΙΑΡΡΟΣ