Κυ. Μάι 26th, 2024

Tην πρώτη μέρα του χρόνου o Π. Νίκας ανακοίνωσε ότι θα είναι παρών… υπό οποιαδήποτε θέση

Κοινοποίηση ειδήσεων

”Στις εκλογές που έρχονται εγώ θα είμαι παρών, υπό οποιαδήποτε θέση”.

Αυτό, τόνισε, απ’ την Τρίπολη, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, στο περιθώριο δηλώσεων, με αφορμή τις ευχές για το νέο έτος.

Σε ερώτηση για το τί θα πράξει στις ερχόμενες Περιφερειακές εκλογές, ο Παναγιώτης Νίκας, είπε τα εξής:

” Δεν εξαρτάται η πορεία της Περιφέρειας από ένα πρόσωπο. Έχει πει, ότι, δεν εξαρτάται η Περιφέρεια από εμένα. Γύρω από εμένα, είναι πάνω από εκατό άνθρωποι, συνεργάτες μου και άλλα στελέχη. Θα πρέπει να συνεννοηθώ μαζί τους. Είναι μία πορεία δύσκολη. Οι εκλογές στην Περιφέρεια και στους δήμους θα είναι δυσκολότερες. Ο αέρας του 2019 δεν θα υπάρχει το 2023. Στέλνω μήνυμα και προς τη Ν.Δ. που νομίζουν, κάποιοι, ότι, η Περιφέρεια και οι δήμοι είναι εσωτερικό πρόβλημα της Ν.Δ., άρα επιλέγουμε τον μεν ή υπονομεύουμε τον δε. Δεν είναι έτσι. Τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Από εμένα και το σαρκίο το δικό μου δεν εξαρτάται η πορεία της Περιφέρειας. Εγώ, έχω συνείδηση, ότι υπάρχουν πολλοί περισσότεροι από εμάς, που μπορούν να δώσουν και μπορούν να προσφέρουν περισσότερα από εμάς, άρα οι δρόμοι είναι ανοιχτοί. Αρκεί αυτοί, να μπορούν να φέρουν και τα κατάλληλα αποτελέσματα”.

Καταλήγοντας ο περιφερειάρχης, τόνισε τα εξής:

” Το μείζον θέμα για όλα τα κόμματα είναι οι εθνικές εκλογές που προηγούνται. Αυτές θα διαμορφώσουν δεδομένα. Θα έρθει ο καιρός που θα τα πούμε και πάλι”.