Σα. Ιούν 22nd, 2024

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης που χτύπησε και λήστεψε ηλικιωμένο άνδρα στο Κιάτο

Κοινοποίηση ειδήσεων

Για την υπόθεση αυτή κατηγορείται ένας 35χρονος, σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν άγνωστο συνεργό του.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, μία περίπτωση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένου ημεδαπού, που είχε γίνει την 27.1.2018 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας.

Για την υπόθεση αυτή, κατηγορείται ένας 35χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για ληστεία, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν άγνωστο συνεργό του.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι ο 35χρονος, μαζί με ακόμη έναν άγνωστο συνεργό του, την 27.1.2018 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας, προσέγγισαν ηλικιωμένο ημεδαπό και με τη χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν χρήματα και κινητό τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων, για την ταυτοποίηση του συνεργού του 35χρονου, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.