Σα. Μαρ 2nd, 2024

Τέλος στις αιτήσεις για το «Εξοικονόμηση κατ Οίκον» σε Στερεά και Πελοπόννησο

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στις δυο περιφέρειες (Στερεά και Πελοπόννησο) δεσμεύτηκε το σύνολο των πόρων προς διάθεση, μετά και την απόφαση για διπλασιασμό του αρχικού προϋπολογισμού, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο. Κανονικά από αύριο πρωί οι αιτήσεις στις περιφέρειες Ιονίου, Βορείου Αιγαίου και Κρήτης.

Η δυνατότητα δημιουργίας νέων αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» απενεργοποιήθηκε σήμερα σε δύο ακόμα Περιφέρειες, καθώς δεσμεύτηκε το σύνολο των πόρων προς διάθεση

(μετά και την απόφαση για διπλασιασμό του αρχικού προϋπολογισμού), επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Πρόκειται για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, που έρχονται να προστεθούν στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, για την οποία η δυνατότητα δημιουργίας νέων αιτήσεων έχει ήδη απενεργοποιηθεί.

Κανονικά θα συνεχιστεί, αύριο πρωί, η υποβολή αιτήσεων στις Περιφέρειες Ιονίου, Βορείου Αιγαίου και Κρήτης. Στον παρακάτω πίνακα παρατίθενται τα στατιστικά ανά Περιφέρεια μετά και την ολοκλήρωση της χθεσινής ημέρας.