Τρ. Μάι 30th, 2023

Το μήνυμα του Δημάρχου Κορινθίων, Αλέξανδρου Πνευματικού για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Κοινοποίηση ειδήσεων

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η τρίτη μέρα του Δεκέμβρη είναι αφιερωμένη στα 

Ο Δήμαρχος Κορινθίων, Αλέξανδρος Πνευματικός στέκεται καθημερινά στο πλευρό των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και με ενέργειές του φροντίζει τα συγκεκριμένα άτομα να γίνουν ένα με το κοινωνικό σύνολο και να μην αισθάνονται ότι μένουν στο περιθώριο.

 Ακολουθεί o χαιρετισμός του Δημάρχου Κορινθίων, Αλέξανδρου Πνευματικού:

 “Η Κόρινθος είναι ένας Δήμος που οι πολίτες αντιμετωπίζονται πάντα με σεβασμό και αλληλοεκτίμηση. Με αφορμή λοιπόν την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, όπου θεσπίστηκε και τηρείται σε όλο τον κόσμο από τα Ηνωμένα Έθνη από το 1992, ως Δήμαρχος Κορινθίων θέλω να εγγυηθώ ότι η πόλη μας είναι ένα ασφαλές καταφύγιο για κάθε ανθρώπινη ψυχή.

 Η μέρα αυτή είναι ημέρα που όλοι μας ανεξαιρέτως πρέπει να έρθουμε πιο κοντά στα άτομα με αναπηρία, βλέποντας τις ιδιαιτερότητές τους ως βάση για ένα καλύτερο αύριο.

 Μόνο εάν η ευδαιμονία κυριαρχήσει σε όλο το μήκος και το πλάτος του Δήμου Κορινθίων και όλοι οι δημότες νιώθουν ότι αποτελούν μέρος ενός ισχυρού κοινωνικού συνόλου, μόνο και μόνο τότε θα τα έχουμε καταφέρει.

 Ωστόσο, ως Τοπική Αυτοδιοίκηση γνωρίζουμε την καθημερινή μάχη που δίνουν τα άτομα με αναπηρία και θέλουμε να τους εγγυηθούμε ότι δεν θα αποτελεί μονάχα η σημερινή ημέρα αφορμή για ενασχόληση με τα προβλήματά τους.

 Ως Δήμαρχος Κορινθίων, οραματίζομαι και δρω καθημερινά για μια πόλη απαλλαγμένη από κοινωνικές προκαταλήψεις, γεμάτη με δομές που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των συνανθρώπων μας.

 

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Κορινθία, Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο Korinthostv.gr